Neuroaffektiv udviklingspsykologi

Neuroaffektiv udviklingspsykologi bygger bro mellem den nyeste hjerneforskning, tilknytningsteori og udviklingspsykologi. Psykolog Susan Hart står bag teorien, og her kan du læse mere om hendes og andre forfatteres bøger om emnet, se videoer og få inspiration til brug af teorien.

 

Susan HartSusan Hart introducerer teorien bag den neuroaffektive udviklingspsykologi

 

Den følsomme hjerne

"...et eminent eksempel på pædagogisk og faglig redelig formidling af neuroaffektiv udviklingspsykologi, som forfatteren kalder denne komplekse integration af neurofysiologi, tilknytningsteori og udviklingspsykologi. Det er en meget velskrevet, vedkommende og vigtig bog, som fortjener udbredelser i specialer, hvor man arbejder med menneskelig bevidsthed." Det skrev Bo Møhl i sin anmeldelse af Den følsomme hjerne i Ugeskrift for Læger.

Hør Susan Hart i denne video, hvor hun fortæller om bogen. Læs mere om Den følsomme hjerne her.

Susan Hart Den følsomme hjerneSusan Hart om bogen Den følsomme hjerne

 

Neuroaffektiv udviklingspsykologi 1, 2 og 3

Susan Hart er forfatter til trilogien Neuroaffektiv udviklingspsykologi, som handler om, hvordan børn udvikler deres følelsesmæssige, personlighedsmæssige og sociale potentiale.

Neuroaffektiv udviklingspsykologi 1,2 og 3 følger en progressiv beskrivelse af de samme fem menneskeskæbner, fra de bliver født, til de når ind i voksenalderen, men bøgerne kan også læses enkeltvis.

På bøgernes hjemmeside ligger videoklip, der illustrerer centrale psykologiske begreber: Neuroaffektiv udviklingspsykologi 1, Neuroaffektiv udviklingspsykologi 2 og Neuroaffektiv udviklingspsykologi 3.

 

Forfattere, der skriver om neuroaffektiv udviklingspsykologi

Hos Hans Reitzels Forlag har vi en række bøger om neuroaffektiv udviklingspsykologi. Herunder kan du læse mere om forfatterne til disse bøger:

Bøger om neuroaffektiv udviklingspsykologi