Neuroaffektiv udviklingspsykologi

Neuroaffektiv udviklingspsykologi bygger bro mellem den nyeste hjerneforskning, tilknytningsteori og udviklingspsykologi. Psykolog Susan Hart står bag teorien, og her kan du læse mere om hendes og andre forfatteres bøger om emnet, se videoer og få inspiration til brug af teorien.

Susan Hart introducerer teorien bag den neuroaffektive udviklingspsykologi

Susan Hart er forfatter til trilogien Neuroaffektiv udviklingspsykologi, som handler om, hvordan børn udvikler deres følelsesmæssige, personlighedsmæssige og sociale potentiale.

FORFATTERE, DER SKRIVER OM NEUROAFFEKTIV UDVIKLINGSPSYKOLOGI

Hos Hans Reitzels Forlag har vi en række bøger om neuroaffektiv udviklingspsykologi. Herunder kan du læse mere om forfatterne:

NEUROAFFEKTIV UDVIKLINGSPSYKOLOGI 1, 2 OG 3

"Neuroaffektiv udviklingspsykologi 1,2 og 3" følger en progressiv beskrivelse af de samme fem menneskeskæbner, fra de bliver født, til de når ind i voksenalderen, men bøgerne kan også læses enkeltvis.

neuroaffektiv bogserie

Videomateriale i i-bøgerne

Du kan også købe adgang til i-bøgerne, hvor der ligger videoklip, der illustrerer centrale psykologiske begreber.

moren
Find videoerne her - og se, hvordan du kan få adgang:
lege børn

SUSAN HART OM BOGEN, DEN FØLSOMME HJERNE

Hør Susan Hart i denne video, hvor hun fortæller om bogen.

DEN FØLSOMME HJERNE

 

"...et eminent eksempel på pædagogisk og faglig redelig formidling af neuroaffektiv udviklingspsykologi, som forfatteren kalder denne komplekse integration af neurofysiologi, tilknytningsteori og udviklingspsykologi. Det er en meget velskrevet, vedkommende og vigtig bog, som fortjener udbredelser i specialer, hvor man arbejder med menneskelig bevidsthed." Det skrev Bo Møhl i sin anmeldelse af Den følsomme hjerne i Ugeskrift for Læger.

DEN NEUROAFFEKTIVE BILLEDBOGSSERIE

Billedbogsserien er velegnet til behandlere, psykologer, psykoterapeuter og pædagoger, såvel som til alle, der ønsker at forstå mere af deres eget og andre voksnes liv.

BILLEDBOGSSERIE

DEN NEUROAFFEKTIVE BILLEDBOG 3

Den Neuroaffektive Billedbog 3 er en selvstændig fortsættelse af Den Neuroaffektive Billedbog og Den Neuroaffektive Billedbog 2

 

billedbog 3

"Bogens forfattere lykkes særdeles godt med deres klare formidlingsform og illustrationer samt med at få kogt meget komplekse processer ned til et hverdagssprog, så enhver læser kan forstå det vigtige budskab, de har på hjerte" - Mary á Argjaboða. Tidsskrift for psykoterapi. 23. oktober 2023

Bøger om neuroaffektiv udviklingspsykologi

Hør om de nyeste undervisningsmaterialer, og få inspiration til din faglige udvikling gennem gratis arrangementer og webinarer