Sådan gør du agil transformation til mere end et buzzword

Agile transformationer er oppe i tiden, men hvordan griber du dem an? Hvordan får du planlagt dem, så du reelt får noget ud af de investeringer du gør? Hvordan sikrer du dig, at resultaterne bliver målbare og langtidsholdbare?

Agile transformationer i praksisI denne bog bliver du klog på, hvad du skal overveje, før du lægger dig fast på en agil metode. Bogen beskriver også de faldgruber, der findes på den agil vej. Dem er der nemlig masser af, og Annette Vendelbo fortæller om dem med afsæt i mere end 10 års konkrete erfaringer, gode som dårlige, fra agile transformationer i en lang række virksomheder. Store som små – offentlige som private.

 I bogen får du:

  • Den ærlige historie om, hvad agile transformationer kræver i forhold til ændringer i bl.a. virksomhedskultur, ledelses- og arbejdsvaner.
  • En grundig introduktion til de 3 mest anvendte metoder: Srcum, Kanban og SAFe.
  • Den lettilgængelige 6-trins implementeringsmodel, som Annette Vendelbo selv anvender på sine agile transformationer
  • Svarene på, hvordan agile transformationer kan planlægges og gennemføres, så I får skabt netop de resultater, som I er ude efter.
  • Viden om hvorfor transparens er afgørende vigtigt, og om hvorfor data må og skal drive dine handlinger.
  • Indsigt i hvordan belønningssystemet i virksomheder kan med- eller modarbejde agile transformationer

 

 

 

Om forfatteren
Annette Vendelbo har i mange år arbejdet med agile metoder som omdrejningspunkt og er internationalt anerkendt specialist på sit felt. Samtidig er hun en agil praktiker med fødderne solidt plantet i virkeligheden og synes kun, at teori er interessant, hvis den kan omsættes til konkret praktik, der giver målbare forandringer.

Du kan også komme på kursus: 

På én intensiv kursusdag får du Agile transformationer i praksis i kondenseret form. Vi kommer godt omkring alle de elementer, der afgør agil succes. Metoderne er faktisk det nemmeste. Det er alt det ”bløde” ifm. kultur, vaner, værdier, mindset m.m. – d.v.s. det med mennesker – der gør det så komplekst.

På kurset får du den fulde historie, og bliver rustet til selv at undgå de typiske faldgruber.