Danskundervisning 1.-6.

Danskundervisning 1.-6. giver et overblik over danskfaget og et indblik i undervisning i fagets forskellige dele:

Bogens første kapitler handler om at undersøge og fremstille tekster i forskellige kontekster: litteratur og film, brugstekster, digitale tekster, nordiske tekster og mundtlig fremstilling.

Bogens anden del handler om faglige forudsætninger for at læse, forstå og fremstille tekster. Her er der kapitler om læsning, faglig læsning og skrivning, grammatik og ordforråd.

Bogens afsluttes med et kapitel om, hvordan de forskellige områder kan indtænkes i et eksempel på en årsplan for undervisning i dansk.

Den kommende lærer får et solidt grundlag for at undervise i danskfaget med både fordybelse i delene og overblik over helheden.

Danskundervisning 1.-6. henvender sig til studerende ved læreruddannelsen, der læser undervisningsfaget dansk 1.-6.

Danskundervisning 1.-6.

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

Ekstramaterialer

ISBN:
9788741278315
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
04. januar 2021
Sider:
586
Redaktør:
Henrik Juul

ANMELDELSER

En række undervisere, der for de flestes vedkommende er ansat på læreruddannelsen, har i denne bog skrevet om hver deres discipliner inden for faget dansk. En omfattende og inspirerende bog til brug på læreruddannelsen i dansk.(...) Min konklusion er dog på trods af mine indvendinger, at bogen er en inspirerende bog med masser af fagligt gods, glimrende information og spændende synspunkter ud fra den synsvinkel, forfatterne har valgt. Den kan bruges både på læreruddannelsen, i lærernes efteruddannelse og i folkeskolens hverdag.

Læs hele anmeldelsen her

Helge Christiansen

Folkeskolen

15. april 2021
Joy Lieberkind og Bodil Nielsen om Danskundervisning
Dansk

Danskundervisning 1-6

Bodil Nielsen, Ph.d, konsulent, underviser på lærerefteruddannelsen & Joy Lieberkind, lektor på Københavns Professionshøjskole taler med Henrik Juul, forlagsredaktør om "Danskundervisning 1.-6. og 4.-9.".