Fås som

Bog

Pris pr. stk.

350,00 kr.

280,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

350,00 kr.

280,00 kr. ekskl. moms

Supervision af psykoterapi og andet behandlingsarbejde

Almen og psykodynamisk supervisionsteori

Supervision af psykoterapi og andet behandlingsarbejde fremstiller den kliniske supervisions mange problemstillinger og dilemmaer på en praktisk og anvendelsesorienteret måde. Bogen beskæftiger sig bl.a. med supervisionens afgrænsning i forhold til andre interventioner, supervisors mange forskellige roller, opgaver og funktioner, supervisionens rammer, materiale og proces samt etablering af en supervisionskontrakt. Andre kapitler handler om vurdering af supervisandens faglige kompetencer, forholdet mellem supervisor og supervisand, parallelprocesser, supervision i gruppe og af arbejde med børn og unge samt supervisoruddannelse.

Bogen henvender sig til primært til psykologer, læger og andet social- og sundhedsfagligt personale, der står over for at skulle påbegynde deres første supervisioner. Som sådan kan Supervision af psykoterapi og andet behandlingsarbejde læses som en grundbog. Bogen giver også supervisander et nyttigt indblik i, hvad supervision er, og hvad de kan forvente og kræve af deres supervisor. Endelig tilbyder bogen ny inspiration til mere erfarne supervisorer, der trods mange års supervisionspraksis måske aldrig har modtaget en formel indføring i supervisionsteori.

Bogens forfattere er erfarne kliniske psykologer. De har begge publiceret bøger og artikler om bl.a. psykoterapi og supervision, de har et stort teoretisk kendskab til området, har forsket i supervision og været tilrettelæggere af og lærere ved en række supervisoruddannelser. Sammen har de bl.a. udgivet bøgerne Supervision af psykoterapi. Teori og praksis (Akademisk forlag, 2007) og Psykoterapeutisk praksis på psykodynamisk grundlag (Hans Reitzels Forlag, 2013).

Supervision af psykoterapi og andet behandlingsarbejde

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788741260594
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
29. juni 2017
Sider:
340
Redaktør:
Agnes Ringer

ANMELDELSER

"Bogen giver en række direkte bud på, hvilke elementer, der basalt bør indgå i enhver supervisors grunduddannelse. Den kan dermed glimrende fungere, som et stærkt bud på en fremtidig grundbog i de uddannelser, der beskæftiger sig med at kvalificere vores supervisorer og supervisander til at indgå i arbejdsfællesskabet supervision både på kandidatniveau på uddannelsesinstitutionerne, som led i autorisationsuddannelsen for psykologer og på specialistuddannelserne i Dansk Psykolog Forening m.v.

[...]

Bogen kan derfor klart anbefales til alle, der enten modtager eller yder supervision, eller der som ledere har ansvar for og mandat til at tilrettelægge en strategi for supervision intern eller eksternt i deres organisation, hvad enten det er i det psykoterapeutiske felt eller i et andet professionsområde, hvor der ydes supervision for i bund og grund at sikre medarbejderne og brugerne af vores professionelle ydelser i socialområdet, sundhedsområdet, psykiatriområdet, børne- og familieområdet og relaterede områder."

Læs hele anmeldelsen af bogen her.

Benedicte Schilling, cand.psych.aut., specialist & supervisor I børne-familiepsykologi, Formand for Psykologfagligt selskab for supervision, Dansk Psykolog Forening
 

P - Psykologernes Fagmagasin

26. september 2017