Bestil pensumeksemplar

Er du underviser på en videregående uddannelse? Så tilbyder vi pensumeksemplarer af de bøger, som du overvejer at sætte på pensum. På den måde kan du let holde dig opdateret i al den nyeste litteratur til dit fagområde.

Er du underviser på EUD, EUX eller en gymnasial uddannelse kan vi ikke tilbyde pensumeksemplarer. Læs mere om dine muligheder her.

Opret profil

For at kunne bestille et pensumeksemplar skal du have oprettet en profil . Du skal benytte din arbejdsmail for at få godkendt profilen. Vi anbefaler også, at du samtidig tilmelder dig vores nyhedsbrev, så du løbende bliver holdt opdateret om nye udgivelser og tilbud.

Du kan oprette en profil her.

Sådan bestiller du et pensumeksemplar

For at bestille et pensumeksemplar skal du gå ind på produktsiden for den bog, du gerne vil bestille, og klikke på bestillingslinket under bogens forside.

Du skal nu vælge, om du vil:

  1. Bestille et trykt eksemplar af bogen. Bogen lægges i din varekurv og bestillingen foregår som ved et normalt bogkøb med den ene undtagelse, at bogen er gratis. Vil du bestille flere bøger, kan du med fordel samle dem i kurven, før du afgiver bestillingen. Vi sender bestillingen med PostNord inden for 3 arbejdsdage.
  2. Straks få en online iBog®. Dette er tænkt om en service, der giver dig hurtig adgang til bogen og til at vurdere, om den er relevant for din undervisning.
    Du kan altid stadig anmode om et trykt eksemplar af bogen. I aktiveringsmailen til iBogen er der et link til bestilling af det trykte eksemplar.
Vi forbeholder os retten til at vurdere alle anmodninger om pensumeksemplarer.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til bestilling af pensumeksemplarer, er du altid velkommen til at kontakte os her.