Mindfulness

Uanset om du er helt ny eller allerede har erfaring med mindfulness, er vores Mindfulness-sektion det perfekte sted at begynde eller fortsætte din rejse.

Effektiv adgang til terapi

Mindfulness er en enkel, men kraftfuld praksis med rødder i tusindårige traditioner, der handler om at være til stede i nuet med en åben og accepterende holdning. Det handler om at vække opmærksomheden og være bevidst om vores tanker, følelser og sansninger uden at dømme dem. Mindfulness har vist sig at være en effektiv tilgang i terapi, især i behandlingen af stress, angst og depression. Vores udvalg af bøger og andre ressourcer er baseret på solid forskning, der viser mindfulness' positive virkninger på mentalt velvære og trivsel. 

Her på siden får du adgang til timevis af gratis lydfiler til at lave mindfulnessøvelser med dig selv eller med klienter, ligesom du kan dykke ned i gratis træningsmateriale og handouts til mindfulness-sessioner samt læse om vores rige udvalg af mindfulness-litteratur. God fornøjelse! 

H1 boks - mindfulness_700x360

Meditationsøvelser og øvelsesmateriale

På e-bogssiden finder du 8 meditationer, som du skal bruge i løbet af din træning i mindfulness. Disse gratis mindfulnessmeditationer er øvelser, som varer alt fra tre til 20 minutter og som kan bruges sammen med klienter eller af dig selv.

Meditationsovelser og ovelsesmateriale_600x700

Mindfulness

En stor del af tiden bliver vi styret af den strøm af automatiske tanker, der konstant går gennem vores hoveder. Læs hvordan du bruger øvelserne og bliver en effektiv mindfulnessbaseret terapeut i bogen Mindfulness.  

Meditationsovelser og ovelsesmateriale 2

Mindfulness-baseret kognitiv terapi mod depression

Læs den klassiske bog til terapeutisk behandling af depression af Segal, Williams og Teasdale. Det klæder dig på til at bruge øvelserne i terapeutisk forløb og viser, hvordan man kan integrere meditationer, mindful bevægelse og kognitive interventioner i terapien. Bogen giver også klinikere vejledning i, hvordan de selv kan praktisere mindfulness. På bogens side kan du også finde lydfiler til øvelser, der kan udføres liggende, stående, gående eller i andre sammenhænge og få gratis adgang til hjemmeopgaver, sessionsstrukturer og handouts, der kan gives til klienter.

kognitiv terapi 700x360

Opdag mindfulness

Her er tre bøger, som giver dig mulighed for at gå på opdagelse i mindfulness på tre forskellige områder.

mindfulness karussel_ny

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, ris/ros eller andre kommentarer, så kontakt vores redaktør Agnes Ringer.

AgnesRinger_citat_mindfulness_ny

Nye titler om mindfulness

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!