Hvem vil lykkes i jobbet?

Rekrutteringens paradoks er, at vi skal spå om, hvem der vil være mest kompetent til en opgave – samtidig med at vi ved, at opgaver og mennesker forandrer sig. Det er et vilkår, at det i stigende grad bliver sværere at vurdere, hvordan organisationer og opgaver udvikler sig.

Den refleksive rekrutteringsspecialist guider dig gennem hele rekrutteringsprocessen fra employer branding til onboarding – og stiller skarpt på de forhold, en virksomhed må reflektere over for at kunne designe professionelle rekrutteringsprocesser.

I bogen får du:

  • Forståelse af kompleksiteten i rekruttering og for, hvordan du navigerer i den.
  • Indsigt i rekrutteringsmetoder, herunder i hvordan de anvendes bedst og i hvad deres faldgruber er.
  • Indsigt i, hvordan du skaber en god onboarding og dermed de rammer, der sikrer, at den nye medarbejder kan lykkes i jobbet.
  • Indsigt i, hvordan du kan arbejde med employer branding og derigennem være med til at tiltrække og engagere de rigtige medarbejdere.
  • Forståelse for, hvilke elementer der har betydning for menneskers mulighed for at lykkes i jobbet, og for hvordan man kan undersøge og vurdere dem.
  • Øget organisatorisk selvindsigt og blik fo refleksion over egen praksis, som sikrer den kreativitet, der er afgørende for, at din organisation fremadrettet kan designe professionelle rekrutteringsprocesser af høj kvalitet.

 

 

Den refleksive rekrutteringsspecialist henvender sig både til ledere og HR-professionelle, der i praksis har ansvar for og arbejder med rekruttering.

 

Om forfatteren

Janne Persson er selvstændig rekrutteringsspecialist og underviser.
Hun har en lang karriere fra erhvervslivet inden for HR, hvor hun bl.a. har haft ansvar for rekruttering i et internationalt konsulenthus og været HR Business Partner i en global koncern med højt specialiserede medarbejdere.
Kontakt: janne.persson12@outlook.dk / mobil: 4062 8468.