Den refleksive rekrutteringsspecialist

Den refleksive rekrutteringsspecialist

kunsten at vurdere kompetence og menneske

Beskrivelse

Ekstramaterialer

Fakta

Bogen ruster læseren til at navigere i denne kompleksitet ved at undersøge de mange elementer, der har betydning for menneskers mulighed for at lykkes i jobbet, og ved at diskutere hvordan virksomheder kan facilitere, at det sker.

Rekruttering handler om at forudsige, hvem der vil lykkes i et job. Det er et spørgsmål, som rekrutteringsprocessen skal adressere – og som i virkeligheden er en svær kunst. Når man ansætter, må man være ydmyg over for, hvor komplekst det er at udforske og vurdere kompetencer og mennesker.

Bogens perspektiver understøttes af øvelser og spørgsmål, der skaber refleksion hos læseren over egen praksis. Koblingen af viden og refleksion skal sikre den kreativitet, som er afgørende for, at organisationer fremadrettet kan designe professionelle rekrutteringsprocesser af høj kvalitet.

Rekruttering ses i bogen som en integreret del af organisationens arbejde med at skabe en god og attraktiv arbejdsplads. Derfor formidler bogen også, hvordan arbejdet med employer branding og onboarding har betydning for at tiltrække og engagere medarbejdere.

Den refleksive rekrutteringsspecialist henvender sig til studerende på uddannelser inden for HR og ledelse samt til ledere og HR-professionelle, der har ansvar for og arbejder med rekruttering.