Fås som

Bog

Pris pr. stk.

310,00 kr.

248,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

310,00 kr.

248,00 kr. ekskl. moms

Fokus på relationer

Psykiatri i praksis

Fokus på relationer handler om at arbejde med relationer i psykiatrien: At kunne skabe en kvalitativ god og respektfuld relation til den psykisk syge er helt afgørende for at skabe udvikling og forandring. Det har stor betydning for den psykisk syges recoveryproces at få hjælp til at kunne indgå i relationer til andre mennesker, i særdeleshed til det nære netværk af familie og venner.

 

Fokus på relationer tager udgangspunkt i relationens betydning for al menneskelig udvikling, dens potentiale, når det drejer sig om psykisk sygdom og om, hvordan man udvikler sin egen relationskompetence, som professionel. Fokus på relationer omhandler følgende emner:  

  • De værdier, der ligger til grund for relationstankegangen
  • Det teoretiske grundlag for den relationelle psykiatri
  • Den relationelle psykiatri: psykopatologi og behandling
  • Udvikling af relationskompetence i praksis
  • Relationskultur
  • Familien – den altid tilstedeværende relation
  • Børn og unge i familier med psykisk lidelse
  • Ledelse og relationsarbejde

  Bogen henvender sig til sygeplejersker, pædagoger, sosu-assistenter, socialrådgivere, ergo- og fysioterapeuter og andre, der arbejder i psykiatrien.

 

 

Fokus på relationer

Fås som

  • Bog

Fakta

Ekstramaterialer

ISBN:
9788741252155
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
28. maj 2009
Sider:
240
Redaktør:
Marie Bruvik Heinskou

ANMELDELSER

****** (6 stjerner) "En alle tiders bog om at have fokus på menneskelige relationer, som kan bruges af pædagoger, lærere, psykologer og alle, der kunne tænke sig at kikke på "mit forhold til dig" som kaldes "subjekt-objekt" perspektiv i arbejdsmæssig sammenhæng eller privat."
Pouran A. Rastehkenari
Jagoo14. august 2009
"Det teoretiske grundlag er godt bearbejdet med mange kildehenvisninger [...]Bogen er fyldt med fremragende patient(klient)forløb, der hjælper på forståelsen".
Jørgen Bendsen, psykiatrisk sygeplejerske.
Sygeplejersken Nr. 21, 18.11.09.27. november 2009
"En alle tiders bog om at have fokus på menneskelige relationer [...]"
Pouran A. Rastehkenari
www.jagoo.dk 07.08.0919. januar 2010
"Behandling står i fare for å bli en teknisk prosedyre hvor møtet mellom mennesker får lite rom. Her dokumenteres det på en etter min mening overbevisende måte hvor viktig det er å ta vare på mellommenneskelige relasjoner. Jeg tror at alle som arbeider i psykiatriske institusjoner vil ha utbytte av å lese dette, spesielt de mer praktisk rettede kapitlene."
S. Friis
Tidsskrift for den norske legeforening nov 200929. januar 2010
"”Fokus på relationer - Psykiatri i praksis” er tydeligvis skrevet af kompetente og engagerede fagfolk. Man kommer godt omkring emnet både teoretisk, historisk og i forhold til nogle af psykiatriens centrale praksisfelter. "
Michael Freiesleben
Socialpsykiatri, 5, 2009 sep29. januar 2010
"[...]Jeg synes, at det er en spændende bog med et yderst relevant og vedkommende indhold. Alle forfatterne har stor viden om de problemstillinger, som læger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og andre faggrupper møder i det psykiatriske arbejde, og den giver både en teoretisk og meget konkret indføring i dette arbejde. Der er mange kildehenvisninger og gode illustrationer. En god bog med et spændende budskab."
Inge Lise Knudsgård Nielsen
www.auhrisskov.dk17. november 2010