Coaching og organisationer (i-bog)

ledelse, magt og læring

Coaching har i dag vundet indpas i mange organisationer og ses som både et ledelses- og HR-værktøj, der kan skabe forandringer og læring i organisationer. Det er dog ikke altid, at beslutningen om at indføre coaching i organisationen er afstemt med organisationens overordnede strategier, mål og kultur. 

Bogen beskriver den mangfoldighed af organisatorisk coaching, der i dag finder sted i organisationer. Forfatterne beskriver og reflekterer gennem forskellige optikker, hvordan organisatorisk coaching bl.a. kan anvendes som ledelsesinstrument, læringsrum, inspiration og forførelse.

Bogen er den anden i serien om organisatorisk coaching - den første var Coachingens landskaber.

Coaching og organisationer henvender sig til efter- og videregående uddannelser samt til HR-ledere og erhvervskonsulenter, som har interesse i at studere og bruge coaching som et professionelt værktøj. 

Coaching og organisationer (i-bog)

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788702319439
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
26. november 2010
Sider:
240
Redaktør:
Henning Persson

ANMELDELSER

"[...] Interessante forskningsbaserede artikler for folk med kenskab til området."
Birgit Hald
DBC - Lektørudtalelse 2011, uge 120. februar 2011
"En tiltrængt bog, som sætter forskellige tilgange til coaching op overfor hinanden og skaber klarhed i et broget begrebsapparat, hvor samme ord bruges af forskellige med forskellig mening. [...] Bogen bidrager dog også til forøgelse af kompleksitetsniveauet i forståelsen af hvad coaching er og kan. [...] bogens overblik er lærerigt, da det åbner for en bredere forståelse af coachingens muligheder – også i en organisatorisk kontekst. [...]"
Rolf Weber Jørgensen
26. juli 2011