Fås som

Bog

Pris pr. stk.

410,00 kr.

328,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

410,00 kr.

328,00 kr. ekskl. moms

Krop, sygdom og seksualitet

Det er en velkendt sag, at alvorlig sygdom påvirker menneskers parforhold og seksuelle liv. Alligevel tabuiseres emnet ofte i mødet mellem læge og patient. Krop, sygdom og seksualitet er den første bog af sin art, der på dansk behandler forholdet mellem sygdom og seksualitet. I fokus er hyppige lidelser som kræft, hjertelungesygdom, gigt, sukkersyge, spiseforstyrrelser, nyre-, tarm- og hudsygdom. Hertil kommer kapitler om gynækologi og fødsel, søvnforstyrrelser, seksuelt overførbare sygdomme, kromosom-forstyrrelser og seksuelle overgreb. Endelig rummer bogen mere overordnede kapitler om bl.a. praktisk sexologi, etnicitet og seksuelle lægemiddelbivirkninger.

Bogen er redigeret af tre velanskrevne sexologer. Christian Graugaard, læge, seksualforsker og ekstern lektor i sexologi ved Københavns Universitet. Bo Møhl, ledende psykolog ved Rigshospitalets psykiatriske afdeling. Preben Hertoft, psykiater og Danmarks første professor i klinisk sexologi. Alle har været tilknyttet Rigshospitalets sexologiske klinik.

Krop, sygdom og seksualitet

Fås som

  • Bog

Fakta

Ekstramaterialer

ISBN:
9788741226088
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
10. februar 2006
Sider:
368
Redaktør:
Marie Bruvik Heinskou

ANMELDELSER

"Bogen er et fantastisk opslagsværk, som bør findes på enhver arbejdsplads, hvor der arbejdes med kræftpatienter [...] At vi nu endelig har fået et så fantastisk - og overskueligt - opslagsværk gør, at vi nu ikke længere kan gemme os bag den manglende viden, men bare fatte bogen og åbne munden i mødet med patienterne."
Ditte Therkildsen
Fagligt Selskab for Kræftsygeplejersker08. december 2021