Fås som

Bog

Pris pr. stk.

140,00 kr.

112,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

140,00 kr.

112,00 kr. ekskl. moms

Pinlige øjeblikke, akavede situationer og dobbeltmoralske skrupler

Hverdagens etiske dilemmaer

Pinlige øjeblikke, akavede situationer og dobbeltmoralske skrupler er uomgængelige. Men måden, vi håndterer hverdagens dilemmaer, er vidt forskellige når man irriteres over en person, der taler i mobiltelefon i biografmørket, når kollegaen lugter af sved, når man bliver pinligt berørt, alene fordi en person på tv ikke kan synge, eller når man forgæves forsøger at være klimaforkæmper i flyet på vej til Thailand. Hvad kendetegner disse pinligheder, moralske domme, og akavede situationer, og hvordan kan vi på forskellig vis håndtere dem? Med levende eksempler giver bogen en større forståelse for hverdagens moralske kvaler og blotlægger herigennem dobbeltmoralens mekanismer, pinlighedens anatomi og akavethedens filosofi.

Bogen er skrevet af filosoffen Jacob Birkler, som har skrevet en lang række bøger om aktuelle etiske problemstillinger i det moderne samfund. Jacob Birkler er derudover en kendt debattør og foredragsholder og fhv. formand for Det Etiske Råd.

Pinlige øjeblikke, akavede situationer og dobbeltmoralske skrupler

Fås som

  • Bog

Fakta

Ekstramaterialer

ISBN:
9788741274829
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
28. maj 2019
Sider:
150
Redaktør:
Marie Bruvik Heinskou

ANMELDELSER

Derfor skal du læse den: Vi støder ofte på tåkrummende øjeblikke, men hvornår tager du dig tid til at reklektere over, hvad det egentlig er, der gør dem akavede? I denne bog får du svaret, og samtidig får du håndfaste råd til, hvordan du kan håndtere pinligheder og din egen dobbeltmoral. Et af rådene lyder, at jo mindre selvhøjtidelig du er, jo mindre vil du hænge fast i hverdagens pinagtigheder.

Thora Bruun Makita

Psykologi

20. august 2019