Har du en holdning til dine studiebøger?

 munksgaard og Hans Reitzel logo

Bliv medlem af vores Student Advisory Board

Er du studerende på en professionshøjskole eller et erhvervsakademi, og har du en mening om, hvad der kan gøre livet som studerende nemmere og bedre? Så bliv medlem af vores Student Advisory Board hos Munksgaard og Hans Reitzels Forlag 

Vi udgiver mange af dine studiebøger, men vi vil gerne have muligheden for at blive endnu bedre, og derfor vil vi gerne høre fra dig. Vi mødes tre-fire gange om året med studerende fra forskellige uddannelser og diskuterer studiebøger, digitale muligheder for læsning, hverdagen som studerende og andet løst og fast. Altid i hyggelige rammer og med god mad og drikke. 

Vil du være med? 

Skriv kort hvem du er, hvor langt du er i din uddannelse, og hvorfor du gerne vil være med.  

Som medlem får du:

  • Gratis studiebøger 
  • Faglige og sjove oplevelser 
  • Et indblik i forlagsverdenen 
  • Et stærkt kort til dit CV 
  • Masser af god mad og drikke
    … Og vi dækker selvfølgelig dine transportomkostninger 😊 

Feedback fra sidste møde

Til vores seneste møde i gruppen talte vi om mødet med praksis, og hvordan man som studerende møder den "virkelige" verden gennem sin praktik eller et studiejob. På de to workshops talte vi bl.a. om, hvordan den teori, man lærer på uddannelsen egentlig ruster én til mødet med praksis.

Tak for alle de gode input vi fik og en god dag med sparring, perspektiver og gode vinkler. Vi søger stadig nye medlemmer, så hvis du vil være med til at gøre en forskel, så ansøg nu.

Hvem er vi?

Munksgaard og Hans Reitzels Forlag er en del af Gyldendal. Vi udvikler studiebøger til en lang række uddannelser, og vores ambition er at være de bedste, og derfor har vi oprettet et Student Advisory Board, hvor vi kan få input fra dig og andre studerende. På den måde kan du hjælpe os med at inspirere og kvalificere vores arbejde til gavn for studerende og undervisere.

munksgaard og Hans Reitzel logo