Forfattersamtaler

Hør nogle af vores aktuelle forfattere fortælle om de bøger og temaer, der gør os klogere på os selv og verden omkring os.

Aktuelle interviews:

Velfærdsstatens historie

Forfatter, ph.d. og lektor på Absalon Lars Hovbakke Sørensen taler med journalist Lene Johansen om socialpolitikkens og velfærdsstatens udvikling i Danmark.

Demokratisk fornyelse

Anne Tortzen, ph.d., leder af Center for Borgerdialog taler med redaktør Frederik Buhl Kristensen fra Politiken Byrummonitor om demokratisk fornyelse og de byer, der går foran.

Teknologiforståelse

Simon Skov Fougt og Morten Raahauge Philipps taler med forlagsredaktør Henrik Juul om Teknologiforståelse.

Didaktisk opslagsbog

Peter Brodersen, lektor, cand. Pæd. og to lærerstuderende taler med forlagsredaktør Henrik Juul om klassiske og moderne didaktiske begreber.

Pissedårlig ledelse

Alexander von Oettingen, forfatter og prorektor på UC Syd, og foredragsholder og forfatter Karsten Mellon i samtale med forlagsredaktør Henrik Juul om deres nye bog.

Didaktiske revolutioner

"Det er som regel gået bedst, når politikerne holder sig på afstand", sådan siger professor på DPU Per Fibæk Laursen i dette interview om Didaktiske revolutioner.

Sådan laver du undersøgelser

Micki Sonne Kaa Sunesen, ph.d. Nordic Learning – Research and Education, forklarer i denne samtale, hvordan hans nye bog kan inspirere og hjælpe læseren med at lave en undersøgelse fra A-Å.

Det kriminalpræventive styresystem

Forfatter Kasper Fisker taler med forlagsredaktør Marie Bruvik Heinskou om behovet for en metodisk ramme og en forebyggelsesteknisk tilgang til systematisk kriminalpræventiv indsats.