Forfattersamtaler

Hør nogle af vores aktuelle forfattere fortælle om de bøger og temaer, der gør os klogere på os selv og verden omkring os.

Aktuelle interviews:

Hvad vi taler om, når vi taler om at lære

Lene Tanggaard og Keld Skovmand taler om ”Hvad vi taler om, når vi taler om at lære”.

Den bæredygtige stat

Rasmus Willig og Anders Blok taler med Marie Bruvik Heinskou om "Den bæredygtige stat".

Velfærdsstatens historie

Forfatter, ph.d. og lektor på Absalon Lars Hovbakke Sørensen taler med journalist Lene Johansen om socialpolitikkens og velfærdsstatens udvikling i Danmark.

Teknologiforståelse

Simon Skov Fougt og Morten Raahauge Philipps taler med forlagsredaktør Henrik Juul om Teknologiforståelse.

Didaktisk opslagsbog

Peter Brodersen, lektor, cand. Pæd. og to lærerstuderende taler med forlagsredaktør Henrik Juul om klassiske og moderne didaktiske begreber.

Pissedårlig ledelse

Alexander von Oettingen, forfatter og prorektor på UC Syd, og foredragsholder og forfatter Karsten Mellon i samtale med forlagsredaktør Henrik Juul om deres nye bog.

Didaktiske revolutioner

"Det er som regel gået bedst, når politikerne holder sig på afstand", sådan siger professor på DPU Per Fibæk Laursen i dette interview om Didaktiske revolutioner.

Sådan laver du undersøgelser

Micki Sonne Kaa Sunesen, ph.d. Nordic Learning – Research and Education, forklarer i denne samtale, hvordan hans nye bog kan inspirere og hjælpe læseren med at lave en undersøgelse fra A-Å.

Det kriminalpræventive styresystem

Forfatter Kasper Fisker taler med forlagsredaktør Marie Bruvik Heinskou om behovet for en metodisk ramme og en forebyggelsesteknisk tilgang til systematisk kriminalpræventiv indsats.

Singulariteternes samfund