Louise Lykke Kronstrand

Louise Kronstrand er autoriseret psykolog og driver psykologfirmaet Psykolog Louise Kronstrand, hvor hun arbejder med terapi, undervisning I ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og mindfulness, mindfulnessgrupper, samt individuel vejledning i mindfulness.

Louise har arbejdet professionelt med mindfulness I behandlingssammenhænge i 12 år, blandt andet ved Funktionelle Lidelser ved Aarhus Universitetshospital til behandling af vedvarende stress, smerter og angst.

Louise er uddannet mindfulness-instruktør ved Dansk Center for Mindfulness samt Center for Mindfulness ved Massachusetts Medical School.

Mindfulness
Mindfulness betyder at være opmærksom på en bevidst måde i det aktuelle øjeblik uden at dømme. En stor del af tiden bliver vi styret af den strøm af automatiske tanker, der konstant går gennem vores hoveder. Vi kommer til at identificere os med tankerne, vi vurderer os selv, sammenligner os med andre og kan styres af tanker om usikkerhed og ængstelighed. Når vi gennem mindfulness trænes i at være

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

350,00 kr.

280,00 kr. ekskl. moms

+-