• Print

Etnografier

Michael Hviid Jacobsen, Hanne Louise Jensen (red.)
Redaktører: Michael Hviid Jacobsen, Hanne Louise Jensen
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788741269412 (Bog)
Udgivelsesår: 2018
Udgave: 1
Sider: 200


Kan købes fra: 18-01-2018

Bestil vurderingseksemplar

Etnografisk metode har gennem en årrække haft trange kår, men denne bog er et håndgribeligt bevis på, at den etnografiske metode lever i bedste velgående.

Bogen er samtidig et bevis på, at etnografi ikke længere meningsfuldt kan reduceres til én metode, én tilgang eller én måde at gå til verden på. De etnografiske metoder har fornyet sig og kan derfor vedblive med at finde anvendelse, ikke mindst fordi de tilbyder en særlig tilgang til at opnå viden om verden, som andre metoder ikke kan erstatte. Med andre ord er etnografier utvivlsomt kommet for at blive.

I denne antologi har vi som vidnesbyrd herom samlet tolv spændende bidrag, der alle belyser forskellige etnografiske nedslag. Bogen introducerer til en varieret række af bindestregsetnografier, som alle er videreudviklinger af den klassiske antropologiske etnografi, og som alle repræsenterer aktuelle forskningsområder. Bogens sigte er således både at introducere til centrale diskussioner i etnografien og til nye etnografiske felter.

Bogen er redigeret af Michael Hviid Jacobsen, professor i sociologi ved Aalborg Universitet og Hanne Louise Jensen, lektor i sociologi ved Aalborg Universitet.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.