• Print

Folkeret (i-bog)

,,,,,

ISBN: 9788741270913 (i-bog)
ISBN: 9788741266596 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 590
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra købsdatoen.

Folkeretten er et sammensurium af internationale regler, bestemmelser og mere eller mindre uformelle retningslinjer for, hvordan internationale aktører kan handle. Afhængigt af ståsted ser folkerettens område forskelligt ud, og nogle mener ligefrem, at der slet ikke er tale om et egentligt retligt område. Samtidig er der bred enighed om, at folkeretten har stor praktisk betydning.

Denne fremstilling dækker hele det folkeretlige område og stiller skarpt på den historiske udvikling, de centrale retskilder, traktater og sædvaner samt på folkerettens aktører. Derudover giver bogen et overblik over, hvad folkeretten betyder for staters ansvar, rettigheder og territorium, inkl. havretten, samt folkeretten regler vedr. krig, konflikt og menneskerettigheder.

Redigeret af Frederik Harhoff, professor emeritus ved SDU og tidligere dommer ved Det internationale tribunal til pådømmelse af krigsforbrydelser i det tidligere Jugoslavien (ICTY) i Haag.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.