På vej i praktik?

Når du som lærerstuderende skal i praktik, er det vigtigt, at du er godt rustet, så du får mest muligt ud af din praktik. Du skal se din praktik som et øvelsesrum, der giver dig mulighed for at dygtiggøre dig som kommende lærer og afprøve noget af den teori, du har lært, i praksis.

Få mest muligt ud af din praktik

Når du skal i praktik er det vigtigt, at du får mest muligt ud af forløbet. I webinaret sætter vi sammen med Lærerstuderendes Landskreds spot på dette. Mød lærer og forfatter Mette Frederiksen, praktikvejleder Ivan Pejl-Hansen der sammen med Forlagsredaktør Henrik Juul drøfter dette emne.

Bøger til din praktik

Under din praktik, og når du skal skrive din praktikopgave, kan du med fordel søge teori, metoder og vejledning til at skrive din opgave i studiebøgerne herunder.

Gode råd til din praktik

  • Bliv klog på dit praktiksted
  • Hvad stiller din praktikskole til rådighed af portaler? Uanset hvad, kan du få adgang til Gyldendals Portaler gratis under praktikken.
  • Brug din praktikvejleder undervejs
  • Bliv en del af lærerværelset
  • Brug en konkret problemstilling fra dit praktikforløb i praktikopgaven

 

Få flere gode råd af Lærerstuderendes Landskreds.

Få fri adgang til Gyldendals digitale læremidler

Som lærerstuderende har du fri adgang til vores digitale lærermidler - både under studiet og praktik! Se alle de materialer vi har, og få adgang i dag.

GIF