Fås som

Bog

Pris pr. stk.

260,00 kr.

208,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

260,00 kr.

208,00 kr. ekskl. moms

Billeder af ny velfærd

- fra visioner til praksis

Billeder af ny velfærd - fra visioner til praksis afspejler nye tendenser i offentlige institutioners arbejde med produktion og levering af velfærdsydelser.

Et fænomen er på spil i den danske velfærdsdebat. Et fænomen med mange navne: samskabelse, medborgerskab, selvværd, partnerskaber, netværk, social innovation, kærlig kommune, kommunen 3.0. Navne, som alle dækker over en række tendenser, der i denne udgivelse samles i begrebet ‘Ny velfærd’.

‘Ny velfærd’ afspejler nye forståelser og forventninger til, hvordan velfærd produceres og leveres. Bidragyderne fortæller her om eksperimenter med nye organisationsformer og roller i løsningen af traditionelle velfærdsopgaver, der udfordrer forståelsen af, hvad demokrati, styring og offentlige institutioner er, og hvordan ledere, medarbejdere og ikke mindst borgere agerer.

Billedet af fænomenet er komplekst, og bogens ambition er ikke at give et samlet overblik. Der leveres en række snapshot fra den praksis, hvor 'Ny velfærd' skabes, og dilemmaerne udspiller sig.

Fortællingerne understøttes af teoretiske vinklinger.

Hensigten er, at gøre læseren klogere på det nye fænomen – og på egne handlemuligheder.

Billeder af ny velfærd

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788761680334
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
25. november 2015
Sider:
208
Redaktør:
Marie Bruvik Heinskou