De lytter ikke

Politikeres udenomssnak - spot den, stop den

Hvis demokratiet skal fungere, skal politikerne ikke snakke uden om svære spørgsmål. Og for at de ikke skal gøre det, skal journalisterne kunne spotte deres udenomssnak og stoppe den. Det er de ikke altid gode til. De lytter ikke nok til svarene. Denne bog skal gøre dem bedre til det.

Det er desuden en bog til alle danske borgere der synes at politik er vigtig, og som gerne vil tage stilling til politik på et brugbart grundlag. De har brug for at kunne gennemskue hvornår og hvordan deres politikere snakker udenom. Så kan de overveje hvem de (især) vil fravælge.

Vi har også et budskab til danske politikere: "Bogen her beskriver de tricks I bruger til at snakke uden om svære spørgsmål. Drop dem. Dels snyder I de danske vælgere for de svar de har brug for. Dels snyder I jer selv. Stadig flere borgere gennemskuer nemlig udenomssnakkende politikere – og fravælger dem. Derom vidner valgresultatet i 2015. Fat det.

De lytter ikke

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788741263922
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
01. september 2015
Sider:
150
Redaktør:
Henning Persson

ANMELDELSER

''Forfatternes materiale er fint analyseret i kombination med råd til journalister generelt om at lytte og overveje, hvad de dog kunne have spurgt om''
Georg Metz
Journalisten.dk03. november 2015
''Det er desuden en bog til alle danske borgere, der synes, at politik er vigtigt, og som gerne vil tage stilling til politik på et brugbart grundlag.''
Magisterbladet
Magisterbladet 04. december 2015