Coaching - fokus på samtalen (i-bog)

Coaching – fokus på samtalen præsenterer forskellige filosofiske og teoretiske perspektiver på coachingsamtalen og indeholder desuden analyser af autentiske coachingsamtaler, som finder sted i en organisatorisk kontekst. Bogens kapitler beskæftiger sig med forskellige tilgange til coaching, som de kommer til udtryk i teori og praksis. Der er særlig opmærksomhed på, hvordan coachen er til stede i samtalen og forvalter sin rolle. Emnerne i bogen spænder fra coachens personlige kvaliteter, evne til spejling, over betydningen af kontakt og kontrakt, oplevelsen af krop og mening til medarbejderens magt i coachingsamtalen.

  Coaching – fokus på samtalen er den tredje bog i serien om Organisatorisk Coaching. Den er skrevet af konsulenter, ledere og forskere, som arbejder med coaching i private og offentlige organisationer.   Coaching – fokus på samtalen kan bruges på mellemlange og videregående uddannelser og henvender sig samtidig til ledere, konsulenter og andre forandringsagenter, der arbejder med coaching i en organisatorisk praksis.
Coaching - fokus på samtalen (i-bog)

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788702317596
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
04. februar 2011
Sider:
184
Redaktør:
Henning Persson

ANMELDELSER

"[...] En videregående bog om coaching, der sammen med de to andre i serien behandler organisatorisk coaching. Giver spændende og anderledes synspunkter på coachingsamtalen."
Jette Landberg
DBC - Lektørudtalelse25. marts 2011