Denne bog om metodik i madkundskab forbinder fagets didaktik med eksempler på undervisningens nære og hverdagspraktiske udførelse. Bogen udreder en bred vifte af metoder til undervisning i faget. Forfatteren fremdriver i relation hertil begrundelser for, teorier til og faglige overblik over fagets enkelte dele. I centrum står metodevalget, og hvordan det hænger sammen med undervisningens indhold, kontekst og dann
Fås som
Bog
i-bog
Pris pr. stk.
Pris pr. stk.
200,00 kr.
160,00 kr. ekskl. moms
+-
Den mad, vi køber, har betydning for produktionen af fødevarer og dermed både klodens bæredygtighed og de mennesker og dyr, der skal producere fødevarerne. Den mad, vi spiser og serverer for andre, har stor betydning for vores egen og andres sundhed og trivsel. Og endelig er der den glæde og samhørighed, som både madlavning og måltider kan skabe under de rette forhold, som også kræver reflekterede overvejelser. Derfor skal vi lige
Fås som
Bog
i-bog
Pris pr. stk.
Pris pr. stk.
250,00 kr.
200,00 kr. ekskl. moms
+-
Mad og æstetik handler om mad som æstetisk udtryk samt om relationen mellem dem, der skaber maden, fx den kreative, innovative mad”designer”, og modtageren, dvs. forbrugeren, lystspiseren eller måske sundhedsagenten, der formidler vigtige budskaber om mad. Helle Brønnum Carlsen er en fremtrædende debattør og foredragsholder om gastronomiske og æstetiske spørgsmål. Til daglig underviser hun desuden lærerstud
Fås som
Bog
i-bog
Pris pr. stk.
Pris pr. stk.
175,00 kr.
140,00 kr. ekskl. moms
+-