Ledelse mellem hjerne og hjerte

om mentalisering og neuroaffektivt lederskab

Morgendagens krav til ledelse kræver, at lederen i højere grad bringer sine personlige kompetencer ind i samspillet med andre mennesker og formår at anvende og regulere sine følelser og emotioner optimalt. Inddragelse af emotionelle og mentale ressourcer gør den enkelte leder til en bedre chef, både for sig selv og for sine medarbejdere.

Ledelse mellem hjerne og hjerte

er en nyskabende bog, der kobler den seneste ledelsesteori, herunder neuroledelse, sammen med udviklingspsykologi og bygger bro mellem de krav og den hverdag, lederen møder.

Bogen har samlet danske og udenlandske bidrag til, hvordan vi kan opnå bedre ledelse og velfungerende organisationer og virksomheder gennem bl.a. mentalisering, empati og neuroaffektivt lederskab. Bogen består af fem dele:

1.

Introduktion til neuroaffektivt lederskab

,

2.

 

Emotionel intelligens og empatisk ledelse,

3.

 

Arbejdspladsen som tryg base, 4

.

Prosocial ledelse i offentlige og omsorgsgivende organisationer,

5.

 

Introduktion til lederens udvikling af social kapacitet.

Bogen henvender sig til ledere og konsulenter i private og offentlige virksomheder og organisationer, som identificerer sig med den moderne og selvudviklende leder, der ønsker at skabe bedre udvikling for sig selv, sine medarbejdere og i hele organisationen. Endvidere kan bogen indgå i videre- og efteruddannelsesforløb, hvor ledelsesudvikling er en del af studiet.

   

Besøg også

http://susanhart.hansreitzel.dk

Ledelse mellem hjerne og hjerte

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

Ekstramaterialer

ISBN:
9788741256252
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
07. januar 2013
Sider:
576
Redaktør:
Henning Persson

ANMELDELSER

"En omfattende og vægtig bog af to forfattere, der har stor erfaring indenfor psykologi og ledelse".
Jette Landberg
Lektørudtalelse25. februar 2013
"Susan Hart formidler sit stof forståeligt og pædagogisk.[...] Bogen er en hjælp og inspiration til denne proces, og tak for, at den kommer netop nu!"
Kim Nygaard
Psykolognyt06. juni 2013
"Det er ingen overdrivelse at betegne denne bog som en sværvægter - hverken når det gælder indhold, lixtal eller muligheden for personligt udbytte. Alene bogens første del om (og hold nu godt fast) neuroaffektivt lederskab er alle pengene værd." [...] "Bogen er absolut læseværdig".
Intern udgivelse for ledere07. juni 2013