Fås som

Evaluering af læring, undervisning og uddannelse

Evaluering af læring, undervisning og uddannelse beskriver feltets mange evalueringsmetoder og præsenterer, hvad evalueringsdata kan anvendes til. Evaluering får en stadig større betydning for forståelsen af, hvad der sker på uddannelsesområdet, og forfatterne giver en sammenhængende forståelse af de forskellige processer og indsatser inden for feltet med henblik på, hvordan man kan evaluere disse.

Bogen gennemgår principperne for de forskellige tilgange til evaluering. Beskrivelserne er gjort på baggrund af den eksisterende forskningsbaserede viden, og de forskellige tilgange er illustrerede med konkrete eksempler, så vidt muligt fra en dansk uddannelseskontekst.

Evaluering af læring, undervisning og uddannelse kan anvendes på uddannelsesinstitutioner, der arbejder med uddannelse, undervisning og læring. Men vi håber også, at andre, der arbejder med evaluering, og som gerne vil være klogere på, hvad evaluering kan bruges til, og hvordan den kan tilrettelægges, kan finde inspiration i bogen.

Evaluering af læring, undervisning og uddannelse

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788741268712
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
20. juni 2017
Sider:
224
Redaktør:
Henrik Juul

ANMELDELSER

"Bogen er meget velskrevet. Den kommer grundigt og videnskabeligt korrekt rundt. Det sker i kapitler om evalueringsbegrebet i forhold til læring, kompetencer, undervisning, uddannelse, målopfyldelse og effekt. Den beskriver også eksterne kvalitetssikringssystemer og internationale sammenligninger med PISA som eksempel. Og behandler generelt anvendelsen af evalueringer med til sidst en omfattende litteraturliste og et register. (...) Bogen anbefales til alle, der interesserer sig for evaluering. Den er humoristisk sine steder
og værd at blive klogere af."

Knud Nordentoft, Senior Advisor Cphfacilitation

Plenum

19. september 2018