• Print

Socialt arbejde i udsatte boligområder (i-bog)

Louise Glerup Aner, Birgitte Mazanti Christensen (red.)
Redaktører: Louise Glerup Aner, Birgitte Mazanti Christensen
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788741269856 (i-bog)
ISBN: 9788741264967 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 310
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra købsdatoen.

I faglige og politiske kredse har der i mange år været fokus på udsatte boligområder, og både i forhold til økonomisk og sundhedsmæssig udsathed, integration, forebyggelse af kriminalitet, uddannelse og byrumsmæssig udvikling foregår der en omfattende indsats.

Socialt arbejde i udsatte boligområder er en lærebog til studerende og fagprofessionelle, der skal arbejde med boligsociale indsatser. Bogen giver dels en historisk og aktuel oversigt boligsociale udfordringer og indsatser, dels en præsentation af, hvordan de boligsociale indsatser udføres i praksis.

Redigeret af Louise Glerup Aner, grundlægger af konsulentvirksomheden Naboskaber og mangeårig forsker og underviser i boligsocialt arbejde, og Birgitte Mazanti, leder af Center for Boligsocial Udvikling.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.