• Print

Offentlig administration

- i et udviklingsperspektiv

Line Gaarsdal Warschawsky og Elof Nellemann Nielsen (red.)
Redaktører: Line Gaardsdal Warschawsky, Elof Nellemann Nielsen
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788741270197 (Bog)
ISBN: 9788741270883 (i-bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 2
Sider: 336
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Den offentlige forvaltning i kommuner, stat og regioner er i stigende grad præget af en blanding af administrativ sagsbehandling og behovet for en mere akademisk ramme til at forstå og bedrive det forvaltningsmæssige arbejde.

Offentlig administration i et udviklingsperspektiv er skrevet som lærebog til administrationsbacheloruddannelsen og andre uddannelser, der forener klassisk forvaltningsmæssig praksis med en dybere faglig tyngde. Bogen gennemgår klassiske forvaltningsmæssige områder som krydsfeltet mellem politik og jura, organiserings former i den offentlige forvaltning, evaluering og økonomistyring. Derudover præsenteres teoretiske perspektiver på den offentlige forvaltning. Endelig sætter bogen fokus på innovation, som har fået en stadig større plads i den offentlige forvaltning de senere år.

Redigeret af Line Gaardsdal Warschawsky og Elof Nellemann Nielsen, VIA University College.

 

 

Her kan du downloade bogens figurer
Download figurerne her
Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.