• Print

Mindfulness for begyndere

Få det nuværende øjeblik tilbage - og dit liv

ISBN: 9788741259932 (Bog)
ISBN: 9788741262123 (i-bog)
ISBN: 9788741264394 (App (iPhone/iPad))
ISBN: 9788741265643 (Website)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 202
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Lettilgængelig og inspirerende mindfulness-bog af Jon Kabat-Zinn

Her tilbyder Jon Kabat-Zinn, som var den lærer, forsker og kliniker, der først demonstrerede de gavnlige virkninger af mindfulness inden for vestlig medicin, en bog, du kan anvende på tre måder:

  • Som en samling af refleksioner og praktiske øvelser, der kan åbnes og udforskes på vilkårlig vis
  • Som lærerig og inspirerende læsning fra start til slut
  • Som en basisbog med daglige belæringer om mindfulness-praksis.

Begyndere såvel som mediterende, der har praktiseret over længere tid, vil i bogen opdage en værdifuld destillation af de væsentligste indstillinger og essentielle praksisformer.

Mindfulness for begyndere forsyner læseren med relevante svar, indsigter og instruktioner, der kan hjælpe os med at foretage et skift, fra øjeblik til øjeblik, til en mere udvidet, klar, pålidelig og kærlig forbindelse til os selv og verden.

Øvelser indtalt på dansk

Jacob Piet har indtalt bogens mindfulness-øvelser på dansk.

Hør mere om bogen

Hjemmeside

På mindfulness.hansreitzel.dk kan du finde oplysninger om de forfattere, der har skrevet om mindfulness og om deres bøger. Du kan bl.a. også finde lydøvelser, videoer mm.

Lektørudtalelse - DBC

16-05-2016 Grethe Lorentzen

"Kabat-Zinn skriver med enkle ord, i korte kapitler, og med en autoritet, der kommer af erfaring, om den universelle, og buddhistisk inspirerede, praksis "at tage bolig i bevidstheden". Tankerne om at leve mindfuldt og meditationsøvelserne er specielt egnede til nybegyndere, men henvender sig til alle, som vil vedligeholde en mindfulness praksis."

Bagsidetekst
Mindfulness for begyndere bygger på akkumuleret viden og direkte erfaring erhvervet gennem undervisning og daglig praksis med mindfulness-meditation. Den kan med fordel være obligatorisk læsning for enhver, der er interesseret i at træne og kultivere mindfulness i sit liv. Hvorfor? Fordi den ikke alene råder bod på mange misforståelser vedrørende mindfulness, men også beskriver, hvordan man som nybegynder kan blive mere opmærksom på nuet, og hvordan man vedligeholder og fordyber mindfulness i sit liv. Bogen er ikke kun for begyndere. Den er i lige så høj grad skrevet til mennesker med mange års erfaring med mindfulnesspraksis. Bogens guidede øvelser kan downloades. De er oversat og indtalt af Jacob Piet, Dansk Center for Mindfulness. ”Alt og alle kan gøre os opmærksom på det nuværende øjeblik - og minde os om muligheden for at være fuldt ud nærværende: luften, der blidt kærtegner vores hud, lysets legende spil, et ansigtsudtryk, en svag sammentrækning i kroppen, en flygtig tanke i sindet. Alt og alle. Hvis det mødes med bevidsthed.” – Jon Kabat-Zinn
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.