• Print

Den tavse stemme

Hvordan kroppens sprog kan opløse traumer og skabe velvære

ISBN: 9788741254654 (Bog)
Udgivelsesår: 2012
Udgave: 1
Sider: 400
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

”Den tavse stemme” er kulminationen på Peter Levines livsværk. Det er sammenfatningen af hans livslange undersøgelse af traumer og banebrydende terapeutiske arbejde med at sætte klienter fri fra traumets kvælertag.

Det får du ud af at læse bogen

Peter A. Levine hjælper dig til at forstå kompleksiteten af PTSD set udefra og følt indefra og fører dig ind i en spirituel dimension både videnskabeligt og oplevelsesorienteret.

Målgruppe

Bogen henvender sig til psykologer, psykoterapeuter, psykiatere, kropspsykoterapeuter og andre, som interesserer sig for samspillet mellem krop og traume.

Levines forståelse og indsigt har et bredt vingefang; fra en evolutionær forståelse af kilden til traumer til en åndelig dimension af, hvordan helbredelsen af traumet kan styrke os som mennesker

Susan Hart, psykolog

Hjemmeside

neuroaffektiv.hansreitzel.dk

På neuroaffektiv.hansreitzel.dk kan du finde oplysninger om de forfattere, der har skrevet om neuroaffektiv psykoterapi og om deres bøger. Du kan bl.a. også finde videoer med Susan Hart, der fortæller om den følsomme hjerne og om tilknytning og samhørighed.

 

Peter A. Levine

Peter A. Levine har ph.d.-grader i både medicinsk biofysik og psykologi. Han har udviklet Somatic Experiencing®, som er en kropsbevidsthedstilgang til traumebehandling og grundlagt Foundation for Human Enrichment, og han afholder kurser om dette arbejde over hele verden og om diverse oprindelige kulturer. Levines internationale bestseller, Væk tigeren: Helbredelse af traumer, er oversat til 22 sprog.

Levines originale bidrag til feltet kropspsykoterapi blev anerkendt i 2010, da han modtog en Life Time Achievement-pris fra den amerikanske sammenslutning af krops-psykoterapi, United States Association for Body Psychotherapy (USABP). For yderligere information om Peter Levines uddannelser, projekter og litteratur, kan man besøge www.traumahealing.com og www.somaticexperiencing.com

Se interview med Peter A. Levine

DBC - Lektørudtalelse

31-07-2012 Mette Fersum

"Hvis man interesserer sig for terapeutisk arbejde og behandling af traumer, er dette en af de bøger som bør læses, idet Peter Levine er en af de banebrydende terapeuter indenfor arbejdet med traumatiserede mennesker. [...] Bogen er helt nødvendig for et hovedbibliotek. Selv om den er relativt højt fagligt niveau, så er den skrevet i et meget forståeligt sprog. Der vil være efterspørgsel på bogen."

Bagsidetekst
Den tavse stemme er kulminationen på Peter Levines livsværk. Det er sammenfatningen af hans livslange undersøgelse af traumer og banebrydende terapeutiske arbejde med at sætte klienter fri fra traumets kvælertag. Bogen udfolder antagelsen om, at et traume hverken er en sygdom eller en forstyrrelse, men snarere en skade forårsaget af frygt, hjælpeløshed og tab, der kan helbredes ved at aktivere vores medfødte kapacitet til at selvregulere høje arousal-tilstande og intense følelser. Med en gennemtænkt teoretisk ramme, overbevisende case-eksempler og en original sammentænkning af aktuel viden fra biologi, neurovidenskab og kropsorienteret psykoterapi demonstrerer bogen, at når vi bringer vores dyriske instinkter og vores fornuft sammen, kan vi blive mere hele mennesker. ”Levines forståelse spænder vidt, lige fra en beskrivelse af traumers evolutionære ophav til en spirituel dimension af, hvordan helbredelsen af traumer kan styrke os som mennesker.” – Susan Hart, psykolog
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.