• Print

Unges motivation og læring

12 eksperter om motivationskrisen i uddannelsessystemet

,,,

ISBN: 9788741257389 (Bog)
ISBN: 9788741258973 (i-bog)
Udgivelsesår: 2013
Udgave: 1
Sider: 269
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Uddannelse er en central del at det moderne ungdomsliv, men mange undervisere kæmper med at motivere og engagere de unge. De unge har ofte svært ved at ”tage sig sammen”, og resultatet er problemer med fravær, frafald og skoletræthed.

Bogen giver et indblik i den aktuelle viden om unges motivation for læring og uddannelse. Den giver et billede af de aktuelle udfordringer, de centrale begreber samt pejlemærker for det videre arbejde med unges motivation for læring og uddannelse.

Bogens kapitler bygger på interview med 12 førende eksperter på området.
 

Kan også købes som i-bog

Bagsidetekst
Uddannelse er en helt central del af det moderne ungdomsliv, men en del unge har svært ved at ”tage sig sammen”, og resultatet er ofte problemer med fravær, frafald og skoletræthed. Mange undervisere kæmper derfor med at motivere og engagere de unge. I denne bog belyser 12 eksperter unges motivation for læring og uddannelse set i lyset af de brydninger og forandringer, der præger samfundet, uddannelsesverdenen og ungdomslivet i dag. Eksperterne opstiller endvidere en række anbefalinger til, hvordan vi kan understøtte unges motivation for læring og uddannelse. Bogens kapitler bygger på interview med: Einar M. Skaalvik · Knud Illeris · Harriet Bjerrum Nielsen Birgitte Holm Sørensen · Lene Tanggaard · Diane Reay Gert Biesta · Ulla Ambrosius Madsen · Mats Trondman Estrid Sørensen · Katrin Hjort · Ove Kaj Pedersen Unges motivation og læring henvender sig til studerende, undervisere, praktikere på efteruddannelse samt politiske beslutningstagere og alle andre, der teoretisk og praktisk beskæftiger sig med unges liv og ungdomssociologi. Udgivelsen er et led i Center for Ungdomsforsknings forskningsprojekt ”Unges lyst til læring”. Det samlede forskningsprojekt er støttet af Egmont Fonden.
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.