• Print

Pædagogik og lærerfaglighed

Sten Larsen (red.)
Redaktører: Sten Larsen
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788741262642 (Bog)
ISBN: 9788741266961 (i-bog)
ISBN: 9788741267005 (Website)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 508
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Pædagogik og lærerfaglighed er en grundbog til læreruddannelsens pædagogiske fagområder inden for kompetencefaget lærerens grundfaglighed. Bogen leverer rygsøjlen af læreruddannelsens pædagogiske refleksionsgrundlag, som de studerende skal tilegne sig og have med sig i deres videre studieforløb, der skal gøre dem til kompetente undervisere og opdragere.

Pædagogik og lærerfaglighed består af 10 artikler til læreruddannelsens pædagogiske moduler og derudover af 11 tværgående redskabsartikler, der gør den studerende i stand til at analysere og perspektivere pædagogiske udfordringer i klasserummet, lærerværelset og skolepolitikken.

Til hver af bogens kapitler er knyttet en video, lavet af lærerstuderende til lærerstuderende, som perspektiverer kapitlerne.

 

 

 

Masser af oplæg til diskussion, overvejelser og refleksion. Den får mine varmeste anbefalinger

Folkeskolen
Se eksempel på video

Folkeskolen

19-10-2016 Nina Eriksen

"I trit med ny læreruddannelse"
[...]
"Alt i alt er "Pædagogik og lærerfaglighed" en bog med masser af oplæg til diskussion, overvejelser og refleksion. Den får mine varmeste anbefalinger herfra."

Lærerstuderende udlægger teksten - Stine Grynberg. Læs hele artiklen her
Folkeskolen d. 8. december 2016

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.