• Print

Microteaching

ISBN: 9788741266107 (Bog)
ISBN: 9788741266299 (i-bog)
ISBN: 9788741266312 (Website)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 160
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Microteaching er en metode til at udvikle og forbedre sin undervisning. Metoden består i, at et mindre team, bestående af en fokusperson, en interviewer og en observatør, fokuserer på et lille udsnit (micro) af undervisningen (teaching) og hvordan, fokuspersonen kan forbedre sin undervisning. Det sker ved systematiserede observationer, læringsfremmende dialoger og refleksive feedbackprocesser ud fra videooptagelser af fokuspersonens undervisning.

Microteaching præsenterer og begrunder brugen af denne metode og guider dig igennem, hvordan du kan forbedre din praksis med microteaching. Bogens sidste kapitel peger på udviklende og udfordrende faktorer ved metodens brug og giver eksempler på, hvordan metoden med succes er blevet brugt.

Med bogen følger en række bilag og skemaer, der hjælper dig til at udføre metoden. I tilknytning til bogen findes også en række videoeksempler.

Microteaching er en brugsbrug til de pædagoger og lærere, der har til opgave at formidle viden til børn, unge eller voksne.

Folkeskolen

12-10-2016 Kira Vinberg

"Microteaching" er en velskrevet og velgennemarbejdet bog, der kan bruges som et metodisk grundlag for en udviklingsproces [...] Bogen fylder 157 sider og er skrevet i et let tilgængeligt sprog, der meget præcist kortlægger metoden og samtidig begrunder dens brug."

Her kan du downloade bogens figurer og bilag.

Bilag

Figurer

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.