• Print

Håndværk og design - et fag i skolen

,

ISBN: 9788741266268 (Bog)
ISBN: 9788741267258 (i-bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 448
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Håndværk og design - et fag i skolen er en bog, som henvender sig til studerende, lærere og pædagoger.

Teori og praksis har en central placering i bogen, og der er lagt vægt på fagets formål og den fagdidaktik, som er vigtig i faget. Bogen rummer et væld af billeder og ideer, som kan give inspiration til, hvordan læringsrum til håndværk kan etableres og indrettes, og den indeholder desuden et alsidigt udvalg af læringsforløb.

Bogens forfattere har en stor interesse i fagets praktiske håndværksorienterede fagdidaktik og en fascination af det traditionsbundne håndværk i kombination med den nytænkende, innovative, entreprenante og designorienterede praksis, der vægtes netop nu. Denne fascination håber de at give videre til bogens læsere.

Link til hjemmeside

Find mere inspiration på Rachel Zachariassens hjemmeside

Klik her 

12-12-2016 DBC - Lektørudtalelse v. Mette F. Dyreborg

 "En helt fantastisk flot og gennemført bog om faget "Håndværk og design". En uundværlig bog for håndværk og design-læreren


[...] Bogen rummer alt, hvad håndværk og design-læreren har brug for at vide om sit fag. Den er velskrevet i et forståeligt fagsprog og illustrationerne er tilmed enormt smukke og æstetiske"

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.