• Print

FAQ om læringsmål

ISBN: 9788741267159 (Bog)
ISBN: 9788741271026 (i-bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 176


Kan købes fra: 30-08-2017

Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

 

Læringsmål er blevet et centralt begreb i den danske forskning og debat om pædagogik og undervisning. Man taler om læringsmål i forbindelse med børnenes udvikling i børnehaver og vuggestuer, i relation til folkeskolens fag og i forbindelse med de seneste års reformer af lærer- og pædagoguddannelserne. Men begrebet har ikke altid stået så centralt i sproget, som det gør nu.

Bogen rejser og forsøger at besvare spørgsmål som fx: Hvorfor taler alle om læringsmål? Hvor kommer de fra? Hvad er et læringsmål egentlig, og hvad vil læringsmålstyret undervisning sige? Er der forskel på mål? Kan man måle mål? Og hvor fører læringsmålene hen?

FAQ om læringsmål er bog nr. 4 i FAQ-serien om ofte stillede spørgsmål inden for det pædagogiske og psykologiske område. Alle bøger i serien er peer reviewet.

Niels Jakob Pasgaard er lektor ved VIA University College, Pædagoguddannelsen Viborg, og ejer af eDidaktik/It i undervisningen.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.