• Print

Pædagogik

Hans Reitzels Forlag har en lang og stolt tradition for udgivelse af pædagogisk litteratur. I de politiske 1960'ere og 70'ere var forlaget fremme i forreste linje med udgivelse af hovedværker af bl.a. Vygotsky og Piaget, og i dag bestræber vi os også på at gå forrest med lancering af nye tanker og diskussioner inden for det pædagogiske område, som fx Per Fibæk Laursens debatbøger Drop ambitionerne og Didaktiske ambitioner.

Fagbøger til alle pædagogiske uddannelser

Vi udgiver alt fra grundbøger som Noona Elisabeth Jensens Pædagogikbogen til emnespecifikke udgivelser som bl.a. Digital didaktik, Specialpædagogik - en introduktion, Den tværprofessionelle praktiker, Pædagogik og skoleledelse samt bøger om tidens udfordringer i sektoren som fx Autismevenlig undervisning og Ane og Lars Qvortrups Inklusion.

Vi forsøger at dække hele det pædagogiske uddannelsesfelt fra de pædagogiske professionsuddannelser over efteruddannelsesområdet til universitetsniveau. Herudover udgiver vi bøger, der henvender sig til de færdiguddannede professionsudøvere. Hovedparten af de pædagogiske udgivelser er imidlertid pensumlitteratur til pædagog- og læreruddannelsen samt til diplomuddannelserne.

Køb bøgerne online her på sitet - flere fås også som e-bøger og i-bøger.

Fagfællebedømmelse

Hans Reitzels Forlag er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet som pointgivende forlag i den bibliometriske forskningsindikator. Alle relevante udgivelser fagfællebedømmes.

Læs mere her
EmployeePicture

Redaktør
Pædagogik
Henrik Juul
Tlf. 33 75 55 84
E-mail: Henrik Juul

EmployeePicture

Redaktør
Pædagogik og Dansk
Anne Grete Holtoug
Tlf. 33 75 59 53
E-mail: Anne Grete Holtoug

Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.