• Print

Ledelse af organisationskultur

Henrik Varmark (red.)
Redaktører: Henrik Varmark
Forfattere:

ISBN: 9788741266848 (Bog)
ISBN: 9788741268804 (i-bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 130
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Det er sjældent, at en leder kommer til en kultur, der ikke har nogen forhistorie, og hvor kulturen kan skabes fra grunden. En leder møder altid enten en allerede etableret kultur eller individer med erfaringer fra andre kulturer, som de forsøger at implementere i den nuværende kultur. Hvordan kan offentlige ledere arbejde med og udvikle den kultur, der findes i deres respektive afdeling eller organisation?

Bogen analyserer og beskriver, hvordan kulturer er forskellige, og hvordan de kan eller skal forandres alt efter deres aktuelle ståsted. Bogen bygger på datamateriale hentet fra forskellige offentlige arbejdspladser.

Ledelse af organisationskultur henvender sig til undervisere og studerende på videregående uddannelser, som beskæftiger sig med organisationskultur og dennes indvirkning på organisationen.

Her kan du downloade bogens figurer i PowerPoint

Download figurer
Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.