• Print

Ledelse af organisationskultur (i-bog)

Henrik Varmark (red.)
Redaktører: Henrik Varmark
Forfattere:

ISBN: 9788741268804 (i-bog)
ISBN: 9788741266848 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 130
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra købsdatoen.

Det er meget sjældent, at en leder kommer til en kultur, der slet ikke har nogen forhistorie, og hvor kulturen kan skabes fra grunden. En leder møder altid enten en allerede meget etableret kultur eller individer med erfaringer fra andre kulturer, som de forsøger at implementere i den nuværende kultur.

Hvordan kan offentlige ledere arbejde med den arbejdskultur, der findes i deres respektive afdeling eller organisation? Bogen analyserer og beskriver, hvordan kulturer er forskellige, og hvordan de skal forandres alt efter deres aktuelle ståsted. Bogen bygger på datamateriale hentet fra forskellige offentlige arbejdspladser.

Ledelse af organisationskultur henvender sig til undervisere og studerende på videregående uddannelser, som beskæftiger sig med organisationskultur og dennes indvirkning på organisationen.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.