• Print

Stata

A Practical Introduction

ISBN: 9788741259451 (Bog)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 1
Sider: 306
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Engelsksproget udgave af 'Stata - en praktisk introduktion'

Hvad er Stata?

Stata er et af de bedste og mest brugervenlige allround-statistikprogrammer, og det vinder stadig større udbredelse inden for bl.a. samfunds- og sundhedsvidenskaberne.

Denne guide introducerer læseren til programmet og gennemgår, hvordan Stata anvendes til videnskabelig analyse af kvantitative data.

Bogens indhold

Gennem en række eksempler og øvelser med virkelige data guides læseren igennem datahåndtering, basale uni- og bivariate analyser samt lineær regression. Derudover behandles mere avancerede emner som fx illustration af resultaterne fra interaktionsmodeller.

Målgruppe

Bogen er skrevet til studerende, der ikke tidligere har arbejdet med statistiksoftware, og er således velegnet i metode- og statistikundervisningen på BA-niveau. Bogen er dog også velegnet til erfarne brugere af andre programmer og til Stata-brugere, der ønsker overblik over programmets grundlæggende funktionalitet.

Se også den danske udgave

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.