• Print

Præsentationsteknik (i-bog)

ISBN: 9788741270654 (i-bog)
ISBN: 9788741270241 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 92
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra købsdatoen.

At kunne præsentere er noget de fleste har brug for. Der findes ikke en facitliste til, hvordan man gennemfører den perfekte præsentation, men forfatteren forsøger at give inspiration til og anvisninger på, hvordan man bedst forbereder sig og træder op, når man skal præsentere et emne. Bogen omhandler, hvordan den studerende målrettet kan arbejde med sin egen gennemslagskraft ved hjælp af forberedelse og kendskab til sig selv og den aktuelle situation.

Bogen er skrevet med henblik på videregående uddannelser, men er relevant for alle, studerende som praktikere, der ønsker at styrke sine evner til at forberede og gennemføre succesfulde præsentationer.

Uddannelsesbladet

22-06-2009 Marianne Hviid

[...] Bogen er meget enkel og overskuelig og retter sig i du-form til sin læser. Kapitlerne handler om værdier og holdninger, assertionstræning, kommunikation, kropssprog, retorik, forberedelse, stemmen, personlighed, visuelle virkemidler, evaluering af præsentationen/formidlingen samt i et såkaldt efterskrift lidt om takt og tone. [...] For en studerende på en videregående uddannelse må bogen være enkel at gå til. Måske for enkel. Der er skåret ind til benet med hensyn til forklaring af begreber og teori. Til gengæld er der mange tips, ideer, øvelser og opsummenreing af ting, der nok er banale, men ofte glemmes eller overses af uøvede formidlere. I stil og indholf ville bogen måske i højere grad fænge avu-kursister i faget "Samarbejde og kommnikation" [...]

Jyllandsposten

09-03-2009 Henrik Ørholst, PA Consulting Group

[Lærebøger er nogle gange trælse. De fremkalder minder om kedelige stunder i en fjern fortid. Heldigvis er der lyspunkter. Mette Halds bog om præsentation og formidling er en af undtagelserne. Men der er stadig plads til forbedring. Anden halvdel af bogen er suveræn. Første del er ikke noget særligt. Forfatteren underviser på mange forskellige uddannelser, og derfor er det et stærkt grundlag at skrive bogen på. […] Kapitlet om, hvordan man forbereder sig til en præsentation, burde være obligatorisk for enhver studerende, der skal til eksamen. Eller for topchefen, der skal holde indlæg, hvor Frank Aaen fra Kritiske Aktionærer svinger den røde fane over aktionærer, bestyrelse og direktion. Hele afsnittet kommer med klare og gode råd til, hvordan en præsentation skal udarbejdes. Det efterfølgende afsnit, hvor der sættes fokus på, hvordan stemmen skal bruges, er et af de bedste afsnit, jeg har læst om emnet i forbindelse med en præsentation. Her er konkrete råd til, hvordan ”hurtigsnakkeren” og langsomtsnakkeren” skal klare det. Det kan være meget svært at lave om på sig selv. Men prøv det, hvis du har problemer med at lire en tekst af i et tempo, der minder om fiskerinoteringerne.[…]

Bagsidetekst
At kunne præsentere og fremføre sin sag er noget, de fleste har brug for. Der findes ikke en facitliste til, hvordan man gennemfører den perfekte præsentation, men forfatteren giver inspiration til og anvisninger på, hvordan man bedst forbereder sig og træder op, når man skal præsentere et emne. Bogen omhandler, hvordan den studerende målrettet kan arbejde med sin egen gennemslagskraft ved hjælp af forberedelse samt kendskab til sig selv og den aktuelle situation. Bogen er skrevet med henblik på videregående uddannelser, men den er relevant for alle - studerende som praktikere - der ønsker at styrke sine evner til at forberede og gennemføre succesfulde præsentationer.
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.