• Print

Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation (i-bog)

David Nicolas Hopmann, Morten Skovsgaard (red.)
Redaktører: David Nicolas Hopmann, Morten Skovsgaard
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788741262871 (i-bog)
Udgivelsesår: 2014
Udgave: 1
Sider: 381
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog – en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer, fx oplæsning, søge- og notefunktion.
I-bogen kan læses på pc og tablets overalt hvor der er internet. Materialet tilgås ved hjælp af en e-nøgle (kode), som giver adgang til materialet i 36 måneder fra købsdato.

Denne lærebog er skrevet til alle, der beskæftiger sig med journalistik, medier og kommunikation, særligt politisk kommunikation. Den henvender sig især til studerende, men også alle andre, der ønsker at lave deres egne undersøgelser eller skærpe deres kritiske sans, når de bliver præsenteret for en undersøgelse eller en ny meningsmåling.

 

Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation præsenterer forskningsprocessen fra planlægning til dataindsamling og -analyse og giver indblik i både kvalitative og kvantitative forskningsmetoder. Bogens forfattere præsenterer desuden en lang række eksempler på aktuelle forskningsresultater, der dækker alt fra praktikanters dagligdag på redaktioner over politikernes tone i valgkampe til effekterne af, hvordan kontanthjælpshjælpsmodtagere omtales i medierne.

 

Bogen er redigeret af David Nicolas Hopmann og Morten Skovsgaard, begge fra Syddansk Universitet.

Lektørudtalelse

03-10-2014 Jytte Bræmer

"Samlet set kan bogen ses som en introduktion til sociologisk metode særlig målrettet medie- og kommunikationsområdet, og vil blive en grundbog på journalist- og kommunikationsuddannelserne. Hvert kapitel afsluttes med grundig litteraturliste."

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.