• Print

Brug din viden

Projektarbejde i videregående erhvervsuddannelser

Marianne Leth Jørnø
Redaktører:
Forfattere:

ISBN: 9788776757731 (Bog)
Udgivelsesår: 2009
Udgave: 2
Sider: 176
Bestil vurderingseksemplar

Denne bog indfører læseren i projektarbejdets kompleksitet, dels erkendelsen af virkeligheden, dels formidlingen af erkendelsesprocessen og dens resultat.
Der er mange forhold og faldgrupper, man skal være opmærksom på. Forfatteren formidler projektarbejdsmetoden tæt på dagligsproget - uden at gå på akkord med fagligheden.


Målgruppen:

Bogen henvender sig til praktikere, der arbejder med projektarbejde og skriftlige opgaver og er en indføring i metodekendskab inden for akademiernes og andre videregående erhvervsuddannelsers fagområder.


Det får jeg ud af bogen:

Bliv bedre til projektarbejde og skriftlig formidling. Bogen beskriver den bedst mulige proces, som bringer en faglig undersøgelse og dertilhørende skriftlig rapport op på højeste niveau.


Bogens opbygning:

Bogen udgøres af tre dele, hvor del 1 fokuserer på traditionen for skriftlig formidling på videregående uddannelser. Del 2 beskriver det selvstændige projektarbejde med problemformulering, teori og empiri, dataindsamling og formidling af projektet. Del 3 afrunder med beskrivelse af den hjælp, man har brug for undervejs i projektarbejdet.

Marianne Leth Jørnø

Cand.phil. fra Institut for Statskundskab og Samtidshistorie, København Universitet.

Hun har gennem mange år beskæftiget sig med uddannelse, dels som uddannelseskonsulent i det private erhvervsliv, dels som underviser på AkademiMerkonom inden for ledelse, formidlings- og økonomilinjerne.
Bagsidetekst
Projektarbejde er en nødvendig disciplin i et erhvervsliv i forandring. Det giver projektarbejde en central placering i de videregående erhvervsuddannelser. Brug din viden indfører læseren i projektarbejdets kompleksitet, dels i erkendelsen af virkeligheden, dels i formidlingen af erkendelsesprocessen og dens resultat. Der er mange faldgruber! Projektarbejderen skal både være indsigtsfuld som en forsker og samtidig være praktiker. Forfatteren formidler projektarbejdsmetoden tæt på dagligsproget - uden at gå på akkord med fagligheden. Læseren får gode råd og kan tjekke sin forståelse af projektarbejdets elementer. 2. udgaven af Brug din viden fokuserer endnu skarpere end 1. udgaven på projektarbejdet og er samtidig opdateret og justeret på væsentlige punkter. Læseren vil fortsat få svar på følgende spørgsmål: Hvordan kommer jeg i gang med at skrive? Hvad kendetegner den gode problemformulering? Hvordan foretager man en dataindsamling? Hvordan bruger man sin vejleder? Hvordan forsvarer man sit projekt? Hvad indebærer opponentfunktionen?
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.