• Print

Personalejura - regel- og paradigmesamling

ISBN: 9788741263632 (Bog)
ISBN: 9788741265056 (i-bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 5
Sider: 520
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Personalejura – regel- og paradigmesamling er anvendelig både for praktikere og studerende i arbejdsretlige fag. Bogen udkommer samtidig med Personalejura – praktisk arbejdsret (5. udg.), hvor der i betydeligt omfang er henvisninger til specielt aftaler og paradigmer i denne bog.

Personalejura – regel- og paradigmesamling er opdelt i fire hovedafsnit. Afsnittene A og B rummer de væsentligste nationale og internationale arbejdsretlige love, bekendtgørelser og direktiver. I afsnit C er der gengivet en række væsentlige aftaler på det overenskomstdækkede arbejdsmarked. Et udpluk af arbejdsretlige paradigmer, specielt inden for den individuelle arbejdsret, er medtaget i afsnit D.

Bagsidetekst
Personalejura – regel- og paradigmesamling er anvendelig både for praktikere og studerende i arbejdsretlige fag. Bogen udkommer samtidig med Personalejura – praktisk arbejdsret (5. udg.), hvori der i betydeligt omfang er henvisninger til love, bekendtgørelser, cirkulærer, aftaler og paradigmer gengivet i denne bog. Personalejura – regel- og paradigmesamling er opdelt i fire hovedafsnit. Afsnittene A og B rummer de væsentligste nationale og internationale regler i form af love, bekendtgørelser, cirkulærer og direktiver. I forhold til 4. udgaven er der sket en udvidelse fra 72 til 73 regelsæt. I afsnit C er der gengivet en række aftaler på det overenskomstdækkede arbejdsmarked. Et udpluk af arbejdsretlige paradigmer, specielt inden for den individuelle arbejdsret, er medtaget i afsnit D. Som nyt paradigme er medtaget en konkurrenceklausul i henhold til ansættelsesklausulloven. Udvælgelsen er foretaget af advokat (H) Jens Paulsen, partner hos DAHL Herning A/S og forfatter/medforfatter til flere bøger; på det arbejdsretlige område bl.a. Afskedigelse (1997); Konkurrence- og kundeklausuler m.v. (2000); Arbejdsretlig respons (red.) (2005); Arbejdsmarkedsklausuler – erhvervsbegrænsende og mobilitetshæmmende aftaler (2009); Personalejura – praktisk arbejdsret, 5. udg. (2016); Afskedigelse –alm. del (2015); Ansættelsesklausuler (2016).
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.