• Print

International skatteret

I et dansk perspektiv

,,

ISBN: 9788741257983 (Bog)
ISBN: 9788741264011 (i-bog)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 1
Sider: 450
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

International skatteret bygger bro mellem national og international jura og politik.

Baggrunden for bogen

International skatteret er et mangesidet felt, der bygger bro mellem national og international jura og politik.

Feltet er yderligere kompliceret af, at den internationale skatteret ikke er repræsenteret ved ét retligt korpus. I stedet er der tale om et felt, hvor forskellige landes lovgivning og internationale regler virker i et kompliceret system.

Bogens indhold

Denne lærebog giver en detaljeret og pædagogisk indføring i den internationale skatteret og er skrevet til studerende.

Bogen gennemgår lovgivningen på området og sætter desuden fokus på skelsættende domme og hændelser på området samt på forholdet mellem forretning, lovgivning og politik, hvor et grundlæggende hensyn er at sikre et skatteprovenu på en fair og gennemskuelig måde med den mindst mulige skævvridning af markedet til følge.

Om forfatterne

Peter Koerver Schmidt, Michael Tell og Katja Dyppel Weber er alle ansat ved Copenhagen Business School og tilknyttet CORIT Advisory.

Nordic Tax Journal

28-04-2016 Lars Kjærgård Terkildsen

"... True to this intention, each chapter of the book makes extensive use of cases, examples, and figures. The layout of the book is also intended to encourage its use for study. Students will be encouraged to use the book by the care that has gone into its presentation and production.


[…] Students who follow courses in international tax law, while reading this book, can, unquestionably, be confident that they will be able to obtain a good introduction to the world of international tax law"

Signatur

03-12-2015 Henrik Carmel, FSR - danske revisorer

"... indholdet er ikke kun egnet til undervisningsbrug, men højst relevant for praktikere, der arbejder som revisorer eller rådgivere og herigennem beskæftiger sig med international skatteret.
[…]Bogens illustrationer udgør dens helt store styrke.
[…]Hvis du studerede, dengang bøgerne var kedelige, gør du dig selv en tjeneste ved at genlæse stoffet og ajourføre din viden om dette med denne bog i hånden."

UfR Online

23-11-2015 Malene Kerzel

"Bogen retter sig i første række mod undervisningen i international skatteret på de højere læreanstalter, hvilket tydeliggøres af bogens mange eksempler og figurer.
[…]Opbygningen af bogen, som i det hele taget forekommer vellykket,er hensigtsmæssig og overskuelig
[…]Henset til den internationale skatterets betydelige kompleksitet må bogen anses som en kærkommen håndsrækning til den studerende eller den praktiker, som står over for at skulle sætte sig ind i et særdeles kompliceret retsområde"

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.