• Print

Erhvervsjura - for marketing og service

Lars Bo Langsted (red.)
Redaktører: Lars Bo Langsted
Forfattere: ,,

ISBN: 9788741268286 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 3
Sider: 394
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Erhvervsjura - for marketing og service er i 3. udgave revideret og tilpasset de nyeste studieordninger.

Den sætter den studerende i stand til at kunne inddrage juridiske forhold ved innovation og handel med kunder og leverandører.

Bogen dækker emner som juridisk metode og retsvæsenet, aftaleret, køb, erstatningsret, produktansvar,  selskabsret, markedsføringsret, e-handelsret, varemærkeret. Der er desuden selvstændige kapitler om behandlingen af persondata og om service.

Bogen henvender sig primært til markedsførings- og serviceøkonomer.

Til bogen hører en hjemmeside, hvor du bl.a. kan finde bogens figurer til download, opgaver og links til supplerende læsning.

erhvervsjura.hansreitzel.dk kan du finde oplysninger om alle vores bøger om erhvervsjura. Du kan også finde figurer, tjekspørgsmål og vejledende løsninger mm.

Du kan også downloade figurerne her:

Figurer

Bagsidetekst
Ny lærebog tilpasset de nyeste studieordninger på markedsførings- og Serviceøkonomuddannelserne Erhvervsjura – for marketing og service er en versionering af 5. udgave af Erhvervsjura – videregående uddannelser. Bogen omhandler retssystemet, international privatret, aftaleret, køberet, erstatningsret, produktansvar, selskabsret, markedsføringsret, konkurrenceret, e-handelsret, persondataret samt servicejura. • Nyt kapitel om persondata • Nyt kapitel om e-handel • Nyt kapitel om servicejura • Stor ordliste • e-nøgle til hjemmeside med tjekspørgsmål, svar og øvelsesopgaver til hvert af bogens kapitler samt andet supplerende materiale Kan suppleres med tilhørende lovsamling samt opgaveog materialesamling Kan kombineres med engelsk version, så udenlandske studerende kan følge samme program Der hører en opdateret, omfattende lovsamling til bogen: Erhvervsjura – lovsamling 2015-2016. Bogen er skrevet af Tom Bramminge Christensen, Kennet Fischer Föh, Anne Mette Bryde Nibe og Bjarke Tinten, der alle er erfarne undervisere på KVU- og AU-niveau samt i andre sammenhænge, i et samarbejde med professor Lars Bo Langsted, Aalborg Universitet.
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.