• Print

Medea

ISBN: 9788741266619 (Bog)
ISBN: 9788741268439 (i-bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 100
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Forblændet af kærlighed har Medea forladt sit hjem ved Sortehavet og er rejst til Grækenland med den charmerende Jason. Lykken viser sig dog at vare kort: Efter at have fået to børn med Medea beslutter Jason sig for at sikre sin fremtid ved at gifte sig ind i den græske kongefamilie. Fornedret, rasende og ydmyget af den mand, hun har ofret alt for, står Medea nu over for landsforvisning, og hun og hendes sønner går en usikker fremtid i møde. Hvordan kan hun finde en hævn, der er grusom nok?

Euripides' tragedie er en dramatisk milepæl, og Medea er prototypen for stolte og kompromisløst hævngerrige kvinder i europæisk kulturhistorie.

Findes også som i-bog

Kristeligt Dagblad

10-02-2017 

Søren Hindsholm

"Flot nyoversættelse af Euripides' Medea [...] man kan læse hele oversættelsen uden sproglige forståelsesproblemer og med et klart indtryk af både handlingen og Medeas overvejelser"

12-12-2016 DBC - Lektørudtalelse v. Kent Skov

"Euripides' drama er en ægte klassisk tragedie og har stor appel også i vor tid.


[...] den nye oversættelse er mere mundret og tilgængelig. Noterne og de fyldige introduktioner gør bogen velegnet til undervisnings- og opgavebrug"

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.