• Print

Mosaikker til danskstudiet

- en grundbog

Jørgen Asmussen, Lisbet Hastrup Clausen
Redaktører: Jørgen Asmussen, Lisbet Hastrup Clausen
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788776757632 (Bog)
Udgivelsesår: 2010
Udgave: 2
Sider: 400
Bestil vurderingseksemplar

Læseren får et grundigt signalement af danskfaget i læreruddannelsen. Bogen giver et hurtigt overblik og en basis for videre fordybelse i fagets områder

Mosaikker til danskstudiet vil også kunne bruges til mere end som studiets grundbog, idet den vil være velegnet til eksamensrepetition og som opslagsbog, når et fagligt område senere skal have et brush up. Derfor vil også andre danskstuderende end lærerstuderende have glæde af bogen.

I 2. udgaven er der tilføjet et kapitel om evaluering i dansk og alle kapitlerne er bl.a. revideret i forhold til nyeste udgave af Fælles Mål for dansk.

Jørgen Asmussen

Jørgen Asmussen er cand.mag. og seminarielektor ved Læreruddannelsen i Aarhus, VIA University College. Han er medlem af flere it- og mediecentre, forfatter til bøger om medier og mediedidaktik.

Lisbet Hastrup Clausen

Lisbet Hastrup Clausen er cand.pæd. i dansk, fra 1996 seminarielektor ved Lærer uddannelsen i Aarhus, VIA University College/jcVu. Hun er underviser i læreruddannelsen og i efteruddannelsen af lærere samt i diplomuddannelsen i dansk.

Af Jørgen Asmussen og Lisbet Hastrup Clausen blandt flere

Bagsidetekst
Læseren får et grundigt signalement af danskfaget i læreruddannelsen. Bogen giver et hurtigt overblik og en basis for videre fordybelse i fagets områder. Kapitlerne introducerer til studiets centrale kundskabs- og færdighedsområder (CKF-områder) samt til mere overordnede og generelle synsvinkler i faget. Endelig er der en række kapitler, der beskriver dansk som undervisningsfag, og som tager væsentlige områder af faget op. "Mosaikker til danskstudiet" vil også kunne bruges til mere end som studiets grundbog, idet den vil være velegnet til eksamensrepetition og som opslagsbog, når et fagligt område senere skal have et brush up. Derfor vil også andre danskstuderende end lærerstuderende have glæde af bogen. I 2. udgaven er der tilføjet et kapitel om evaluering i dansk og alle kapitlerne er bl.a. revideret i forhold til nyeste udgave af Fælles Mål for dansk Bidragydere: Mette-Maria Rydén Dorte Schmidt-Nielsen Lisbet Hastrup Clausen Nikolaj Frydensberg Elf Johannes Fibiger Claus Detlef Jørgen Kuhlmann Bo Steffensen Martin Jørgensen Line Møller Daugård Jørgen Asmussen Jeppe Bundsgaard Mads Th. Haugsted Vibeke Boelt Gurli Bjørn Iversen
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.