• Print

Mikroøkonomi

videregående uddannelser

ISBN: 9788741258799 (Bog)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 3
Sider: 296
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Mikroøkonomi giver en grundig gennemgang af de mikroøkonomiske emner, hvor den teoretiske gennemgang kombineres med mange praktiske eksempler. 3. udgave er gennemgående revideret.

I forhold til tidligere udgaver indledes bogen med et kapitel om markedsmekanismen, og der er lagt yderligere vægt på internationalisering. Desuden er der sket en simplificering af flere af bogens kapitler, hvor det mere videregående stof er lagt i appendiks.

Bogen er opdelt i tre dele. Hovedtemaet i den første del af bogen er prisdannelse i forskellige markedssituationer og ved forskellige offentlige indgreb. Bogens anden del drejer sig om prisdannelse på produktionsfaktorer og boliger. Bogens sidste del koncentrerer sig om den globale udvikling og dennes indflydelse på den internationale handel og internationale samarbejder.

Mikroøkonomi er en teoretisk stærk og pædagogisk lærebog, der er specielt er rettet mod uddannelserne på professionsbachelor- og KVU-niveau til markedsførings- og fi­nansøkonomerne samt til undervisningen i nationaløkonomi på HD-studiets første del.

Til bogen hører en hjemmeside, hvor du bl.a. kan finde bogens figurer til download, opgaver og rettelser.

På denne hjemmeside finder du et udvalg af opgaver, PowerPoints af bøgernes figurer m.v. Specielt for underviserne kan der ved bestilling af en e-nøgle opnås adgang til underviserforum, hvor de vejledende løsninger er lagt ud. På underviserforum ligger også e-bogen 'Den finansielle sektor i Danmark' inkl opgaver og vejledende løsninger. God fornøjelse!

http://makroøkonomi.hansreitzel.dk

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.