• Print

Mikroøkonomi - opgaver

ISBN: 9788741258485 (Bog)
Udgivelsesår: 2014
Udgave: 1
Sider: 128
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Mikroøkonomi – videregående uddannelser giver en grundig gennemgang af de mikroøkonomiske emner, hvor den teoretiske gennemgang kombineres med mange praktiske eksempler.

Aktuelle opgaver, der matcher grundbogen

Denne opgavesamling knytter sig til grundbogen og matcher lærebogens stofområder og indeholder desuden helt aktuelle opgaver.

Opgavesamlingen omfatter forskellige typer af opgaver fx beregningsopgaver og opgaver, der giver mulighed for at anvende forskellige begreber og teorier.

Underviseradgang til løsninger

Undervisere kan få adgang til et beskyttet undervisersite med vejledende løsninger. Er du underviser, kan du kontakte forlaget for at få adgang.

Kan også købes som i-bog

På denne hjemmeside finder du et udvalg af opgaver, PowerPoints af bøgernes figurer m.v. Specielt for underviserne kan der ved bestilling af en e-nøgle opnås adgang til underviserforum, hvor de vejledende løsninger er lagt ud. På underviserforum ligger også e-bogen 'Den finansielle sektor i Danmark' inkl opgaver og vejledende løsninger. God fornøjelse!

http://mikroøkonomi.hansreitzel.dk/

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.