• Print

Forstå salg

og find din egen vej

ISBN: 9788741266763 (Bog)
Udgivelsesår: 2018
Udgave: 1
Sider: 512


Kan købes fra: 16-04-2018

Bestil vurderingseksemplar

Forstå salg er den første lærebog på dansk, der giver læseren et overblik over de mest anvendelige metoder til at opnå et salg. Bogens udgangspunkt er, at der ikke er én rigtig måde at sælge på. Det afgørende er derimod at finde den metode, der i situationen er rigtig for sælgeren, for virksomheden og for den konkrete kunde.

Bogen er et bud på, hvordan den enorme viden vi faktisk har om salg kan bruges. Derfor introducerer den til en række salgsmetoder: klassisk salg, løsningssalg, key account management, challengersalg, pitching, pipeline, servicedesign. De har hver deres egenskaber, der kan bruges alene eller i kombination med andre metoder.

I bogen findes en systematisk gennemgang af de væsentligste discipliner, der har indflydelse på salget: forretningsforståelse, kommunikation, kulturforståelse og psykologi, der kan hjælpe sælgeren til at nuancere sin forståelse for kunden, opgaven og ikke mindst de metoder, der knytter sig til hver af ovenstående salgstilgange. Formålet er at skabe forståelse, ikke alene for de enkelte metoder, men også for sammenhængen hvori de indgår.

Forstå salg giver den kommende sælger kendskab til de mange forskellige tilgange til salg, og giver den erfarne sælger ideer til, hvordan de forskellige tilgange kan udnyttes sammen.  Samtidig præsenteres viden om salg med udgangspunkt i de oftest skjulte underliggende præmisser og logikker, der uvægerligt har betydning for sælgeren og udfaldet af salget – ofte uden sælgerens kendskab, endsige opmærksomhed på det.

Lærebogen kan bruges på alle videregående, merkantile uddannelser, hvor salg indgår som en selvstændig disciplin.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.