• Print

Finansielle markeder og investering for private

- en grundbog

,,

ISBN: 9788741268507 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 2
Sider: 192
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Finansielle markeder og investering for private – en grundbog gør den kommende rådgiver i stand til at forklare investor om produkters indhold, afkast og risici m.v.

Denne 2. udgave er revideret, opdateret og tilpasset gældende lovgivning.

Bogen indledes med et kapitel, der overordnet beskriver den finansielle sektor i Danmark herunder de finansielle markeder og de finansielle institutioner. I de følgende kapitler ses der nærmere på investering i obligationer og på aktieinvesteringer, herunder den overordnede porteføljeteori. Afslutningsvis beskrives og analyseres af investeringsforeninger og investeringsforeningsbeviser, der er meget benyttet blandt private danske investorer. Bogen beskæftiger sig med de såkaldte grønne og gule produkter, fx stats- og realkreditobligationer eller aktier og investeringsforeningsbeviser. Den eneste undtagelse er såkaldte unoterede aktier, det vil sige aktier, der ikke er børsnoterede.

Lærebogen er rettet mod de finansielle uddannelser, fx finansøkonom og finansbachelor.

Download bogens figurer her
Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.