• Print

Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser

,,

ISBN: 9788741257273 (Bog)
Udgivelsesår: 2013
Udgave: 4
Sider: 416
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Denne 4. udgave af lærebogen er revideret i overensstemmelse med den nyeste fagmodulplan fra 2012.

Om bogen

Bogen giver læseren en grundlæggende beskrivelse af centrale erhvervsøkonomiske problemstillinger og beslutningsprocesser. I tilslutning hertil beskrives, hvorledes man kan anvende erhvervsøkonomiske løsningsmodeller og -metoder.

Bogen indledes med en beskrivelse af virksomhedens afsætnings- og omkostningsforhold samt værdikæder. Herefter gennemgås aktivitetsoptimering, kapacitetsstyring, virksomhedens budgetter, investering og finansiering.

Målgruppe

Lærebogen er beregnet til brug ved undervisningen i erhvervsøkonomi på akademiuddannelserne. Bogen kan desuden anvendes på andre uddannelser, hvor der er behov for en grundlæggende indføring i erhvervsøkonomi. Desuden kan bogen med fordel anvendes som grundlag for selvstudium. Der findes en opgavesamling til bogen.

På bogens hjemmeside finder du bogens figurer, formeloversigt samt rentetabel. 

Her finder du også link til underviserforum, kun adgang for undervisere med vejledende løsninger til opgavesamlingen samt pdf'er af bogens figurer.

Bogens hjemmeside

Formeloversigt og rentetabel

Bogens figurer

Bagsidetekst
Denne 4. udgave af lærebogen ERHVERVSØKONOMI – VIDEREGÅENDE UDDANNELSER er revideret i overensstemmelse med den nyeste fagmodulbeskrivelse fra 2012. ERHVERVSØKONOMI – VIDEREGÅENDE UDDANNELSER giver læseren en grundlæggende beskrivelse af centrale erhvervsøkonomiske problemstillinger og beslutningsprocesser. I tilslutning hertil beskrives, hvorledes man kan anvende erhvervsøkonomiske løsningsmodeller og metoder. Bogen indledes med en beskrivelse af virksomhedens afsætnings- og omkostningsforhold samt værdikæder. Herefter gennemgås aktivitetsoptimering, kapacitetsstyring, virksomhedens budgetter, investering og finansiering. Lærebogen er beregnet til brug ved undervisningen i erhvervsøkonomi på akademiuddannelserne. Bogen kan desuden anvendes på andre uddannelser, hvor der er behov for en grundlæggende indføring i erhvervsøkonomi. Desuden kan bogen med fordel anvendes som grundlag for selvstudium. Der findes en opgavesamling til bogen.
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.